سه شنبه, ۰۸ رمضان ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۳/۱۹م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

  •   مطابق  
دموکراسی همیشه با اسلام در تناقض قرار دارد؛ بنابر این، ضرور است که خلافت بر منهج نبوت بدیل آن گردد
بسم الله الرحمن الرحيم

دموکراسی همیشه با اسلام در تناقض قرار دارد؛ بنابر این، ضرور است که خلافت بر منهج نبوت بدیل آن گردد

(ترجمه)

اعتراضات شدید ۲۷ نومبر ۲۰۱۷م، روی موضوع خاتمیت نبوت، وزیر قانون و عدلیۀ پاکستان را مجبور به استعفاء از وظیفه‎اش کرده است. وی دقیقاً کسی است که رهبری اصلاح قانون سوگند به انتخابات را، که مربوط به خاتمیت نبوت می‎شود، عهده‎دار بود، که نتیجۀ این رذالت او زمینه را برای حاکمیت غیرمسلمانان در پاکستان مساعد کرد. هر چند، این زمینه‎سازی‎ها برای تضعیف اسلام ادامه دارد؛ زیرا تا زمانی‎که دموکراسی به عنوان نظام سیاسی پاکستان قرار داشته باشد، اسلام هم‎چنان تحت تضعیف قرار خواهد داشت.

دموکراسی همیشه با اسلام در تناقض قرار خواهد داشت؛ زیرا این نظام نقش خود را در فریب دادن بحران اخیر در خصوص خاتمیت نبوت بسیار به خوبی نشان داده است. در واقع، اصلاح دولت در قانون سوگند به انتخابات، بسیار موازی با قوانین و ارزش‎های دموکراسی بوده و به دور از هرگونه اشتباه دفتری می‎باشد. اصلاح قانون سوگند به انتخابات، بخشی از آماده‎گی‎های حزب مسلم لیگ نواز شریف در دولت به خاطر بازدید کلی دوره‎ی شورای حقوق بشر سازمان ملل می‎باشد، که در نومبر ۲۰۱۷م آغاز گردید.

در واقع، امریکا در ۱۳ نومبر ۲۰۱۷م مأموریتش را در سازمان ملل در ژینو اعلام کرد: «ایالات متحده از هیئت نماینده‎گان پاکستان به گروه‎کاری بازنگری دوره‎ی جهانی خوش آمدید گفته و توصیه می‎کند که پاکستان باید قوانین و محدودیت‎هایش را ملغاء نموده و استفاده از آن‎ها را علیه مسلمانان فرقۀ احمدی و دیگران پایان دهد.»

دموکراسی همیشه با اسلام به این دلیل در تناقض قرار دارد که به هر وزیر حق تقنین را در آن‎چه که الله سبحانه وتعالی منع کرده است، و یا آن‎چه را که منع می‎کند، می‎دهد. این دموکراسی است که علاوه بر الله سبحانه وتعالی معبودان دیگری را بالای بشریت قرار می‎دهد. بیهقی از عدی بن حاتم روایت می‎کند که گفت: من در حالی نزد رسول الله صلی الله علیه وسلم رفتم که صلیب طلایی در گردنم بود و شنیدم که او صلی الله علیه وسلم از سورۀ توبه این آیه را تلاوت می‎نمود:

﴿اتَّخَذُوا أَحْبَارَهُمْ وَرُهْبَانَهُمْ أَرْبَابًا مِّن دُونِ اللَّهِ﴾

[توبه: ٣١]

ترجمه: (آنها) دانشمندان و راهبان خویش را معبودهایی در برابر الله(سبحانه وتعالی) قرار دادند.

گفتم یا رسول الله،  آن‎ها دانشمندان و راهبان‎شان را نمی‎پرستیدند. رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:

«أجل ولكن يحلون لهم ما حرم الله فيستحلونه ويحرمون عليهم ما أحل الله فيحرمونه فتلك عبادتهم لهم»

ترجمه: بلی؛ مگر علماء و  پـارسايان‌ آنها حـلال الله را حـرام‌، و حرام الله را برایشان حـلال مـی‌كردند، و آنان هـم از ايشـان  فرمان می‌بردند و در نتیجه آنان را عبادت میکردند.

دموکراسی به این دلیل با اسلام در تناقض قرار دارد که حکام و قاضیان را در اطاعت و عدم اطاعت از الله سبحانه وتعالی حق انتخاب می‎دهد؛ در حالی‎که الله سبحانه وتعالی می‎فرماید:

﴿وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلاَ مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَنْ يَكُونَ لَهُمْ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَنْ يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلاَلاً مُبِينًا

[احزاب: ٣٦]

ترجمه: و هیچ مرد و زن مؤمنی را سزاوار نیست؛ زمانیکه الله(سبحانه وتعالی) و رسول او(صلی الله علیه وسلم) امری را فیصله کرده باشند، آنها را در این امر اختیاری باشد. و هرکس  نافرمانی الله(سبحانه وتعالی)  و رسول او(صلی الله علیه وسلم) را کند، در گمراهی آشکاری گرفتار شده است!

دموکراسی به این دلیل با اسلام در تناقض قرار دارد که تعدادی از زنان و مردان را به عنوان حاکم تعیین نموده و آن‎ها را حق می‎دهد تا حسب هوی و هوس‎شان قوانین را ایجاد کنند؛ در حالی‎که الله سبحانه وتعالی می‎فرماید:

﴿وَأَنِ احْكُمْ بَيْنَهُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَاحْذَرْهُمْ أَنْ يَفْتِنُوكَ عَنْ بَعْضِ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ إِلَيْكَ

[مآئده: ٤٩]

ترجمه: (ای پیامبر)  حکم کن در میان آنان به آنچه که الله(سبحانه وتعالی) نازل کرده است و از هوی و هوس آنها پیروی مکن و از آنها برحذر باش؛ مبادا تو را از(تطبیق) بعضی احکامیکه الله(سبحانه وتعالی) بر تو نازل کرده، منحرف سازند!

ای مسلمانان مخلص پاکستان! دموکراسی نظامی است که همیشه با اسلام در تناقض قرار خواهد داشت؛ به این لحاظ ما تلاش می‎کنیم تا خلافت راشده بر منهج نبوت را بدیل آن سازیم. در واقع، بحران خاتمیت نبوت ناشی از نبود خلافت اسلامی می‎باشد. حکام در نظام خلافت هرکدام از قوانین را از مصدر شرعی قرآن و سنت اقتباس می‎کنند. با توجه به این امر، وظیفۀ نماینده‎گان(مجلس امت) در نظام خلافت، همانا محاسبۀ حکام در تخطی از قرآن و سنت می‎باشد. قوۀ قضایی(محکمۀ عدلی) در نظام خلافت در صورت تطبیق قوانین غیراسلامی صلاحیت آن را دارد که هرکدام از حکام را به شمول خلیفه از سِمتش برکنار کند.

به این ترتیب، خلافت بر منهج نبوت یگانه نظامی است که حکام، مجلس امت و قوۀ قضایی را وادار خواهد ساخت تا همه با هم در خصوص تأمین منافع اسلام و مسلمین دست به دست هم دهند و در عین حال، حقوق تعیین شده از طرف شریعت برای شهروندان غیرمسلمان را فراهم کنند. این همان خلافت است که خلفای راشدین حقوق و زندگی شهروندان غیر مسلمان را فراهم می‎نمودند و در خلال مدتی‎که آنان حقوق و زندگی غیرمسلمانان را تضمین می‎نمودند، این دین هرگز تضعیف نگردیده بود. در عین حال، خلفای راشدین کسانی بودند که از روی اخلاص و ایمان و بدون هیچ‎گونه انحرافی قوانین الهی را به شمول آن‎چه که مربوط به خاتمیت پیامبر صلی الله علیه وسلم بود، تطبیق نمودند.

فلهذا کار برای تأسیس خلافت راشده بر منهج نبوت، وجیبۀ ایمانی همۀ ما مسلمانان می‎باشد؛ زیرا ما به حاکمانی نیاز داریم که مراقبت از قوانین الهی، سنت رسول الله صلی الله علیه وسلم و تمام مسلمانان را وجیبۀ خود بدانند. برای هر یک از ما لازم است تا به خاطر احیای خلافت بر منهج نبوت با حزب التحریر ملحق شویم. رسول الله صلی الله علیه وسلم می‎فرماید:

«ثُمَّ تَكُونُ مُلْكًا جَبْرِيَّةً فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ ثُمَّ سَكَتَ»

(رواه احمد)

ترجمه: سپس حاکمان ستمگری  به قدرت میرسند و تا زمانیکه الله(سبحانه وتعالی) بخواهد، بر سر قدرت باقی میمانند؛ آنگاه آنان را بر می دارد و پس از آن خلافت بر منهج نبوت قائم خواهد شد، سپس سکوت کردند.

ای نیروهای مسلح پاکستان! از انس بن مالک رضی الله عنه روایت است که رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:

«لاَ يُؤْمِنُ أَحَدُكُمْ حَتَّى أَكُونَ أَحَبَّ إِلَيْهِ مِنْ وَلَدِهِ وَوَالِدِهِ وَالنَّاسِ أَجْمَعِينَ»

ترجمه: هیچ یک از شما مؤمن شمرده نمیشود تا اینکه مرا بیشتر از فرزندانش، از پدر و مادرش و از تمام مردم دوست داشته باشد.

در حال حاضر، سال‎هاست که  شاهد اهانت پیامبر صلی الله علیه وسلم توسط غربیان کافر هستیم و از جانب دیگر، نمی‎توان از این حقیقت چشم‎پوشی کرد که خاتمیت نبوت پیامبر صلی الله علیه وسلم در سرزمین ما توسط حاکمان ما نیز زیر سؤال برده می‎شود. مدت‎ها است که ما مسلمانان بدون دولت اسلامی(خلافت) زندگی می‎کنیم. در واقع، حتی در ضعیف‎ترین دورۀ خلافت-اواخر خلافت عثمانی- در مقابل قدرت‎های بزرگ جهان؛ مانند: فرانسه و انگلیس زمانی‎که آن‎ها علیه رسول الله صلی الله علیه وسلم اتهامات را وارد کردند، با استفاده از نیروی نظامی آنان را تهدید نموده و علیه آن‎ها قرار گرفت.

لذا وجیبۀ دینی شماست تا بزرگ‎ترین حامی فساد، تمرد و بی‎ایمانی؛ یعنی دموکراسی را از میان برداشته و با دادن نصرت به حزب التحریر در راستای تأسیس فوری دوبارۀ خلافت بر منهج نبوت، سپر مسلمانان را دوباره باز گردانید. ای مسلمین! به این امر لبیک گویید؛ زیرا الله سبحانه وتعالی می‎فرماید:

﴿يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ﴾

[انفال: ٢٤]

ترجمه: ای مؤمنان! دعوت الله(سبحانه وتعالی) و پیامبر(صلی الله علیه وسلم) را اجابت کنید، هنگامیکه شما را به سوی چیزی فرا می‌خوانند که شما را حیات می‌بخشد! و بدانید که الله(سبحانه وتعالی) میان انسان و قلب او حایل می‌شود، و همه شما(در قیامت) نزد او گردآوری می‌شوید!

حزب التحریر-ولایه پاکستان

ابراز نظر نمایید

back to top

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه