یکشنبه, ۲۲ شوال ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۵/۰۴/۲۰م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :17 شوال 1446
تاریخ میلادی : سه شنبه، 15 آوریل 2025م

شماره صدور:1446/10

دفتر مطبوعاتی
تونس

اعلامیه مطبوعاتی

مزونه، رسوا کنندۀ رژیم‌های پوسیده

(ترجمه)

امروزه مدارس و مؤسسات آموزشی در دولت‌های مدرن به بمب‌های ساعتی تبدیل شده‌اند که جان جوانان و جگرگوشه‌های ما را تهدید می‌کنند، و این ناشی از بی‌توجهی و سوء‌مدیریت حاکمان است. فاجعه‌ی دردناک جان‌باختن سه دانش‌آموز (رحمة‌الله‌علیهم) و زخمی شدن عده‌ای دیگر در اثر فرو ریختن دیوار معهد و مرکز آموزشی مزونه، پرده از خیانت حاکمان به مردم، کوتاهی آن‌ها و بی‌تفاوتی‌شان نسبت به مسئولیتی که در برابر الله سبحانه‌و‌تعالی دارند، برمی‌دارد. چنان‌که رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وسلم فرمودند:

«مَا مِنْ عَبْدٍ يَسْتَرْعِيهِ اللهُ رَعِيَّةً، يَمُوتُ يَوْمَ يَمُوتُ وَهُوَ غَاشٌّ لِرَعِيَّتِهِ، إِلَّا حَرَّمَ اللهُ عَلَيْهِ الْجَنَّةَ»

ترجمه: هیچ بندهای نیست که الله او را بر مردم گمارد، و در حالی بمیرد که در حق مردم خیانت کرده باشد، مگر اینکه الله جنت را بر او حرام خواهد کرد.

آن‌چه قلب را به درد می‌آورد و انسان را غرق حسرت می‌کند، این است که حاکمان دولت به‌اصطلاح استقلال، بودجه‌های کلان را صرف تعمیر استخرها، زمین‌های ورزشی، سیاست‌های سرگرم‌کننده و ساخت بحران‌هایی می‌کنند که زندگی مردم را به‌هم می‌ریزد، ولی خود را موظف به اصلاح جاده‌ها، بیمارستان‌ها و نهادهای آموزشی نمی‌دانند؛ نهادهایی که با گذر زمان به مکان‌هایی وحشت‌زا تبدیل شده‌اند که فجایع و حوادثی به‌بار می‌آورند و جان‌های بی‌گناه را می‌گیرند. واقعاً آموزش چه ارزشی دارد اگر امنیت نباشد و کتاب با خون درآمیزد؟

ای مردم تونس! تونس پس از ۶۸ سال حکومت دولت به‌اصطلاح استقلال، به وضعیتی اسف‌بار افتاده است و این نتیجه‌ی طبیعی حاکمیت قوانین وضعی و بشری است، چه از نوع جمهوری ریاستی باشد و چه پارلمانی. در حالی که تنها سیاست درست و بی‌همتا، همان سیاستی است که بر اساس احکام اسلام مسلمانان را سرپرستی می‌کند؛ چرا که اسلام در دل‌های مسلمانان ترس از الله را می‌کارد. خلیفه مسلمانان، عمر بن خطاب رضی‌الله‌عنه، آن‌چنان خود را در برابر الله سبحانه وتعالی مسئول می‌دانست که اگر راه برای یک ماده‌خر نامناسب می‌بود، خود را بازخواست می‌کرد؛ چه رسد به حقوق مردم!

اما نظام‌های وضعی فاسد، بی‌مبالاتی و بی‌احساسی نسبت به مسئولیت در برابر الله سبحانه‌وتعالی را در دل‌ها جا می‌دهند. نتیجه‌ی این بی‌احساسی، سوء‌مدیریت و فجایع و مصیبت‌هایی است که جان انسان‌های بی‌گناه را می‌گیرد.

ای مردم تونس!

عذاب سخت در انتظار کسانی است که در سرپرستی مردم کوتاهی کرده‌اند، در حالی‌که نه عمق فاجعه‌ رفتارشان را درک می‌کنند، و نه مسئولیت خود را نسبت به ملت احساس می‌کنند. وظیفه شماست که جلو این بازیگران با جان و زندگی مردم را بگیرید، و افکار عمومی را نسبت به فساد مدیریت آن‌ها که بر قوانین فاسد سکولار استوار است، شکل دهید. تلاش کنید آن‌ها را تغییر داده و خلافت راشده را بر پایه‌ی منهج نبوت بر ویرانه‌های حکومت‌شان برپا کنید. زیرا تنها چنین دولتی، دولت واقعی و خدمتگار به مردم است؛ دولتی که مسلمانان را از هر خطر محافظت می‌کند و همه نیازهای آنان را برآورده می‌سازد. الله سبحانه وتعالی می‌فرماید:

﴿أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللهِ حُكْماً لِقَوْمٍ يُوْقِنُونَ﴾

ترجمه: آيا (آن فاسقان از پذيرش حكم تو بر طبق آنچه الله نازل كرده سرپيچي مي‌كنند و ) جوياي حكم جاهليّت (ناشي از هوي و هوس) هستند؟ آيا چه كسي براي افراد معتقد بهتر از الله حكم مي‌كند؟‏

 دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر – ولایۀ تونس

 

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه