پنجشنبه, ۱۶ رجب ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۵/۰۱/۱۶م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :21 جمادی الاول 1441
تاریخ میلادی : پنج شنبه، 16 ژانویه 2020م

شماره صدور: ۱۱ / ۱۴۴۱

دفتر مطبوعاتی
ولايه بنگلادیش

اعلامیه مطبوعاتی

خسارات عظیم ناشی از واگذاری تنظیم آبرسانی پورباچال به شرکت‌های خصوصی

(ترجمه)

پس از آن‌که حکومت حسینه راه غارت و تاراج پول مردم از طریق سکتور برق را برای استعمارگران فاسد هموار کرد، اکنون تصمیم دارد تنظیم آبرسانی شهر جدید پورباچال را نیز به یک شرکت خصوصی واگذار کند؛ شرکتی‌که یگانه هدف‌اش نه خدمت به مشتریان، بلکه کسب سود و منفعت است و حکومت تمام این اقدامات را زیر عنوان "افزایش بازده" توجیه می‌کند. این مشارکت خصوصی با به‌کارگیری نظمی تازه میان شرکت چینی یونایتد واتر (United Water) و دلکوت واتر (Delcot Water) بنگله‌دیش، یک شبکۀ ۳۲۰ کیلومتری را در امتداد جاده‌ها و خیابان‌های روی نقشه ایجاد خواهد کرد. (دیلی استار، ۹ جنوری/ژانویه ۲۰۲۰م) حکومت ریاکار حسینه آن‌قدر پست و ذلیل شده‌اند که از توجیه برنامۀ خصوصی‌سازی نهاد استعمارگر صندوق بین‌المللی پول و اظهار بی‌کفایتی‌اش در پیش‌برد تنظیم آبرسانی ذره‌ای احساس شرم نمی‌کند. عدم توانایی حکومت در پیش‌برد مؤثر یک نظام ساده برای مردم، واقعیت "معجزۀ انکشاف" را که به آن می‌بالد، برملا می‌کند. افزایش قیمت‌ها نتیجۀ مستقیم خصوصی‌سازی تنظیم منابع عامه است و با گذاشتن این منابع به دسترس مردم سود بیشتری نصیب این شرکت‌ها خواهد شد. به‌این ترتیب، مشتریان مجبور می‌شوند بار هزینه‌های فزایندۀ این شرکت‌های خصوصی را، که برای سود، مالیات و افزایش سرمایه می‌پردازند، به دوش بکشند. مهم‌تر از همه این‌که این حکومت مردم‌ستیز پذیرفته‌است، همه‌ساله با غارت ۵۶ کرور از جیب‌های مردم، خرج بقای خود کند.

ای مردم بنگله‌دیش! جنایات حکومت حسینه ادامه دارد و زندگی را روز به روز برای‌مان دشوارتر می‌کند. این حکومت پس از مصرف دارایی‌های عامه برای شرکت‌های استعمارگر در سکتور برق، اکنون به دنبال جنایت دیگری در سکتور آبرسانی است که ویرانی بیشتر را درپی خواهد داشت. درواقع، داستان دروغین رشد و انکشاف این حکومت با ظهور این بحران مالی سنگین به دقایق آخرش رسیده‌است. ازین‌رو، حکومت حسینه به‌خاطر دریافت قرضه/وام بیشتر از صندوق بین‌المللی پول باید برنامه‌های این نهاد استعمارگر را برای خصوصی‌سازی منابع عامه تطبیق کند، برنامه‌هایی‌که هرگز به سود هیچ ملت فقیری نبوده، بلکه با تحمیل مالیات بیشتر بر مردم به‌منظور پرداخت قرضه‌ها/وام‌ها به وخامت اقتصاد افزوده‌است. این بی‌عدالتی تمام نخواهد شد؛ اگر هنوز خاموشانه حاکمیت دیموکراسی سرمایه‌داری را تماشا کنیم و برنامه‌های تباه کنندۀ صندوق بین‌المللی پول را بپذیریم.

دولت قریب‌الوقوع خلافت راشده منابع آب را نه یک کالا، بلکه حقی از جانب شریعت بر شهروندان می‌داند. نظام اقتصادی اسلام فوراً تمام این قراردادهای مخرب را با شرکت‌های خارجی فسخ خواهد کرد و مسؤولیت مدیریت دارایی‌های مردم و دولت را بر اساس "احکام شرعی" به دست خواهد گرفت. اسلام حاکمیت هیچ حزب خصوصی را بر منابع عامه نمی‌پذیرد، چون آن‌ها مربوط به امت است. رسول الله صلی الله علیه و سلم فرمودند:

«الْمُسْلِمُونَ شُرَكَاءُ فِي ثَلَاثٍ فِي الْكَلَإِ وَالْمَاءِ وَالنَّارِ»

(ابوداوود)

ترجمه: مسلمانان در سه چیز باهمدیگر شریک اند: آب، چراگاه و آتش (انرژی).

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر – ولایه بنگله‌دیش

مترجم: محمد حارث پویا

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه