چهارشنبه, ۱۵ رجب ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۵/۰۱/۱۵م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :12 ذولقعده 1441
تاریخ میلادی : جمعه، 03 جولای 2020م

شماره صدور:۲۰/۱۴۴۱

دفتر مطبوعاتی
ولايه بنگلادیش

اعلامیه مطبوعاتی

کاهش تولیدات در صنعت کتان بنگله‌دیش، به‌خاطر پیروی از سیاست‌های اقتصادی ویران‌گر استعمارگران کافر!

(ترجمه)

درست هنگامی‌که اقتصاد ویران شده‌است و میلیون‌ها کارگر به دلیل پیروی کورکورانه از سیاست‌های نادرست و ناکارآمد غرب با اجرای قرنطینۀ طولانی‌مدت در سراسر کشور در مبارزه با کوید – ۱۹ بیکار شده‌اند، رژیم خائن شیخ حسینه با تصمیم تعطیل کردن همۀ کارخانه‌های دولتی کتان و تعلیق کار کردن ۲۵۰۰۰ کارگر، آخرین میخ را نیز به تابوت صنعت باشکوه کتان بنگله‌دیش کوبید.

این اقدام آگاهانه و خون‌سرد برای فلج کردن صنعت کتان در همکاری با مووسسات مالی استعماری کفری گرفته شده‌است؛ موسساتی مانند بانک جهانی، که در بستن بزرگ‌ترین کارخانۀ کتان جهان در بنگله‌دیش، "کارخانه‌جات کتان آدامجی،"  در سال ۲۰۰۲ م نقش مهمی ایفا کرده‌است و هنوز به این حکومت جاهل دستور می‌دهد تا به بهانۀ برنامه‌های بازسازی مختلف سطح تولید این سکتور را کاهش دهد. خوش‌شانسی ما زمانی است که از طرف مواد خام کتان تولید شده توسط دهاقین خودمان پشتیبانی قدرت‌مند داشته باشیم؛ اما حکام فریب‌کار ما بر آن اند تا این صنعت خودکفاء را نابود کنند و مطابق با الگوی تجدید ساختار بانک جهانی در بخش پوشاک آماده، که کاملاً وابسته به واردات مواد اولیه از امریکا و دولت هندو می‌باشد، سرمایه‌گذاری کنند! هدف آنان در این مورد کاملاً واضح است، آن‌ها می‌خواهند ستون فقرات صنعت تولیدی ما را بشکنند و اقتصادمان را عمیقاً به سکتورهایی مانند پوشاک آماده وابسته کنند؛ سکتوری شکننده و آسیب‌پذیر که بقایش متکی به دلسوزی و مهربانی خریداران دولت‌های کفار غربی است. درحالی‌که حکام دست‌نشانۀمان این سکتور مهم را دقیقاً در زمان افزایش تقاضای جهانی برای محصولات کتان از اولویت کشیده و بار فسادشان را با بیگاری کشیدن از مردم به دوش آنان انداخته اند. بناءً این اصلاً اتفاقی نیست که کارخانه‌های جدیدی در هند افتتاح می‌شود و توجه خریداران موجود افریقایی و خاورمیانه‌ای بنگله‌دیش را به سمت خود جلب می‌کند. اکنون مردم به تصویر بزرگ‌تری رسیده‌اند؛ بانک جهانی شریر از سال ۱۹۹۴ م میلیاردها تاکا را به همۀ دولت‌های فاسد به عنوان قرضه/وام تحت نام تصفیه حساب سکتور کتان (JSAC) ریخته است، نه به‌منظور تقویت این صنعت، بلکه برای محقق کردن برنامۀ منطقوی‌شان به‌منظور تخریب حاکمیت ما.

ای مردم! این شیاطین برنامه‌های سیاسی شنیع خود را برای تضعیف بنگله‌دیش توسط الگوی ناقص اقتصاد سرمایه‌داری غرب اجرا می‌کنند. آن‌ها به‌طور نظام‌مند تلاش می‌کنند تا صنایع بالقوه‌ای مانند کتان را ازبین ببرند تا رشد صنعتی واقعی تضعیف یابد و ما را توسط نواحی اقتصادی و کارخانه‌های پوشاک آماده، به تولیدکننده‌گان محض دولت‌های کفار بدل کند، که این امر واضحاً به معنی تبدیل شدن به یک قدرت صنعتی جهانی نیست. ازین پس نمی‌توانید به تماشای تخریب پایگاه‌های صنعتی ما به دست این حکام دست‌نشانده بنشینید؛ حکامی‌که که هدف و آرمان‌شان داشتن زندگی‌های مرفه در اروپا، انگلیس و امریکا است. صدای‌تان را برای احیاء مجدد نظام حکومتی پیامبر اکرم صلی الله علیه و سلم – یعنی دولت خلافت راشدۀ ثانی – تحت رهبری و قیادت حزب‌التحریر بلندتر و مستحکم‌تر کنید؛ دولتی‌که نه تنها از تولید و رشد صنعتی مانند کتان محافظت می‌کند، بلکه آرمان و آمادگی رشد سریع پایگاه صنایع سنگین متمرکز بر محصولات نظامی را نیز در سر خواهد داشت. حزب التحریر در مادۀ شماره ۷۴ پیش‌نویس قانون اساسی خود چنین تصویب کرده‌است: "وزارت صنعت مسئولیت تمامی امور مربوط به صنعت را بر عهده دارد، خواه صنایع سنگین مانند؛ ساخت موتور، ماشین آلات، وسایل نقلیه، مواد و تجهیزات الکتریکی باشد یا صنایع سبک. به همین ترتیب، خواه این کارخانه‌ها از نوع مالکیت عمومی باشد یا شامل مالکیت خصوصی که با صنعت نظامی در ارتباط است. همۀ کارخانه‌جات باید بر اساس سیاست نظامی ایجاد شود." این جهت‌گیری دفاعی نه تنها ثروت و اشتغال را در اقتصاد ایجاد می‌کند، بل هم‌چون یک عامل بازدارنده واقعی در برابر دشمنان ما عمل می‌کند که قصد دارند، از انتشار اسلام توسط خلافت در سراسر جهان ممانعت کنند.

﴿وَأَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِن دُونِهِمْ﴾ [انفال: ۶۰]

ترجمه: ای مؤمنان! هر نیرویی در قدرت دارید، برای مقابله با آن‌ها، یعنی دشمنان‌، آماده کنید و هم‌چنین اسب‌های ورزیده برای میدان نبرد تا به وسیله آن، دشمن الله و دشمن خویش را بترسانید!

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر – ولایه بنگله‌دیش

مترجم: امیر حسام

 

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه