دوشنبه, ۲۱ جمادی الثانی ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۲/۲۳م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :12 رجب 1443
تاریخ میلادی : شنبه، 12 فوریه 2022م

شماره صدور:17/1443

دفتر مطبوعاتی
ولایه یمن

اعلامیه مطبوعاتی

حوثی‌ها در حال دستکاری و افزایش قیمت مشتقات نفتی به جای کاهش آن هستند، آن‌ها منصرف نشده اند!

روز پنجشنبه به تاریخ 10فوریه 2022م مردم علیه بالا رفتن قیمت پترول از 8500 ریال به 9900 ریال فی (یک بوشکه 20 لیتری) بپا خاستند. با وجود این واقعیت که میعاد توقف کشتی تیل نسبت به کشتی‌های قبلی، که ماه‌ها با اضافه شدن جریمه به قیمت بلند مشتقات نفتی توقف می‌کرد، بیشتر از 20 روز تجاوز نکرد و تمام این‌ها شکنجه‌ای‌ست برای مردم یمن، مردمی‌که با مصائب و ابتلاهایی چون بمب‌گذاری‌ها توسط ائتلاف احمقانه که خواب شب را برای‌شان حرام ساخته است، سوء استفاده از نیازمندی‌های اساسی آن‌ها و بلند بردن قیمت‌ها به شکل بی‌رحمانه دست و پنجه نرم می‌کنند، امروز مردم یمن مورد هدف کینه‌توزی‌های دشمنان داخلی وخارجی قرار گرفته اند؛ دشمنانی‌که ذره‌ی رحم و دلسوزی ندارند.

سخنگوی رسمی شرکت تیل یمن در صنعا در سایت انترنتی‌اش گفت: روز یکشنبه 6/02/2022 کشتی حامل مقدار 29,480 تُن پترول در بندر "حدیده" پس از آن‌که جریمه‌های تأخیری را به دلیل دزدی دریایی توسط ائتلاف غارتگر متحمل شد، متوقف شده است و پروسۀ بررسی و اندازه‌گیری مقدار تیل بالای کشتی مذکور جریان دارد تا برای تیل‌گیری آماده شود. حوثی‌ها مردم را به خرید تیل از ایستگاه‌های بازار سیاه به قیمت 11،200 ريال سازمان‌دهی کردند و زمانی‌که هجوم مردم را متوجه شدند تا به همین قیمت تیل خریداری کنند، حرص و زیاده‌طلبی آن‌ها را به افزایش قیمت‌ها به شکل غیر قابل کنترول وادار کرد. آن‌ها احتیاجات مبرم مردم را استثمار کردند. در ضمن ما این را فراموش نمی‌کنیم تا برای تان یادآوری کنیم که شروع افزایش قیمت‌ها توسط کسانی صورت گرفت که در انقلاب‌شان شعارهای فریبنده‌ای سر می‌دادند که یک بوشکه ( 20 لیتری) از 3،500 الی 4000 ريال خرید و فروش می‌شد و هنوز هم همین‌ها از جمله کسانی هستند که قیمت تیل را بلند برده اند و امروز یک بوشکه تیل الی 9900 ريال معامله می‌شود. تو جیهات شما و پیشینیان شما برای بلند بردن قیمت نفت هیچ کارایی نخواهد داشت؛ چون شما از دستورات بانک جهانی پیروی می‌کنید.

واقعیت تیل در پرتو قوانین و احکام ملکیت یک ملکیت عامه به شمار می‌رود؛ چون مانند آتش "انرژی حرارتی" و آب می‌باشد که غیر قابل شمارش بوده، همیشه جاری می‌باشد و از جملۀ بسیاری از منرال‌هایی است که مقدار آن نامحدود  می‌باشد. جایز نیست  تا حق الامتیاز استخراج آن برای افراد و یا شرکت‌ها داده شود. دولت آن را استخراج، تصفیه و ذوب می‌کند، حسب‌ ضرورت خویش آن را به فروش می‌رساند و عواید آن را در بیت المال قرار می‌دهد. تمام افراد رعیت حق استفاده از ملکیت عامه و عوایدی‌ که از درک آن سرازیر می‌شود، به شمول تیل را دارد.

تیل از جمله آتش است؛ طوری‌که رسول الله صلی الله علیه وسلم در حدیثی فرموده است:

«النَّاسُ شُرَكَاءُ فِي ثَلَاثَةٍ: الْمَاءِ وَالْكَلَأِ وَالنَّارِ» ترجمه: مردم در سه چیز شریک اند؛ آب، چراگاه‌(علف) و آتش.

تیل مربوط تمام رعیت، اعم از غنی و فقیر می‌شود؛ نه مربوط غرب و یک مشت از حکام سرزمین های اسلامی. تنها دولت سرپرستی از این ملکیت را می‌کند که حفاری، استخراج، فروش و توزیع عواید آن بالای رعیت زیر چتر آن صورت می‌گیرد.

 اگر از زاویۀ این قاعده که "چیزی‌که به وسیلۀ آن واجب اتمام می‌شود، آن خود واجب است" نگریسته شود، کار برای تأسیس خلافت یک امر واجب می‌باشد؛ چون تنها عامل این قضیه خلافت می‌باشد و بس! هم‌چنان، پارچه شدن امت اسلامی نتیجۀ کارکردهای غرب کافر و یک مشت از حکامی می‌باشد که از مواد نفتی منفعت می‌برند. بدتر از آن این‌ است که دولت‌های مضر و زیان‌رسان، خصوصاً کشورهای خلیج و ایران تنها به غارت و دادن نفت برای دشمنان امت بسنده نکرده، بلکه از عواید آن استفاده کرده و علیه مسلمانان دسیسه می‌سازند. مسلمانان از حقوق خویش در این خصوص محروم شده اند، خلافت این قضیه را مردود خواهد کرد و این موضوع را بر منهج نبوت در جایی‌که حق آن است، باز خواهد گرداند.

این رژیم‌ها چه رژیم‌های وحشت‌ناکی هستند که از جنگ و صلح سودجویی می‌کنند و از کوچک‌ترین تلاش برای تخلیه انرژی مسلمانان دریغ نمی‌کنند؛ به اندازه‌ای‌که به جای حاکمیت دین الله برای آن‌ها تملق هم می‌کنند. عزت مسلمانان تنها در چنگ زدن به قانون خالق شان و تأسیس نظامش که خلافت ثانی راشده بر منهج نبوت می‌باشد، است؛ نظامی‌که حاکم آن از الله می‌ترسد و دشمنان از وی در هراسند. اسلام یک نظام اقتصادی دارد که دارای یک برنامۀ متوازن بین نیازمندی‌های فردی، دولتی و گروهی می‌باشد که به شکل حتمی نیازمندی هر فرد را تضمین کرده و دولت را قادر به انجام مسئولیت‌هایش، تأمین امنیت و ثبات در تمام عرصه‌های جامعه می‌سازد.

﴿وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللّهِ حُكْمًا لِّقَوْمٍ يُوقِنُونَ [مائده – 50]  ترجمه: و چی کسی بهتر از الله برای قومی‌که یقین دارند، حکم میکند!؟

دفتر مطبوعاتی حزب التحریر-ولایه یمن

 مترجم عبدالرحمن قاطع

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه