- مطابق
پیام تبریکی امیر حزبالتحریر ، عالم جلیلالقدر عطاء بن خلیل ابوالرشته برای بازدیدکنندگان صفحاتشان، به مناسبت ماه مبارک رمضان سال 1445 هجری قمری مطابق با سال 2024 میلادی
(ترجمه)
به بهترین امتیکه برای نجات بشر آفریده شده؛ امت اسلامی که الله سبحانه وتعالی به طاعت خود آن را گرامی داشته است؛ به دعوتگران با عزتیکه هیچ تجارت و خرید و فروشی آنان را از ذکر الله سبحانه وتعالی غافل نمیکند و به بازدیدکنندگان گرامی صفحه که به خاطر خیر و نیکیاش به آن روی آوردند.
السلام علیکم و رحمت الله و برکاته!
الحمدلله والصلاة والسلام علی رسول الله وعلی آله وصحبه ومن والاه وبعد:
از الله سبحانه وتعالی میطلبم که صیام و قیام تمام مسلمانان را قبول و گناهان گذشتۀ همه ما را مورد بخشش و مغفرت خویش قرار دهد؛ چنانکه رسول الله صلی الله علیه وسلم در حدیثیکه بخاری و مسلم از ابوهریره رضی الله عنه روایت نموده است فرمودند:
«من صَام رَمَضَانَ إيِمَانًا واحْتِسَابًا، غُفِرَ لَهُ مَا تَقدَّمَ مِن ذَنْبِه»
ترجمه: هر كسى ماه رمضان را از روى ايمان و براى كسب پاداش آن روزه بگيرد، گناهان گذشتهاش بخشيده میشود.
در روایتی دیگر از ابوهریره رضی الله عنه آمده که رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:
«مَنْ قَامَ رَمَضَانَ إِيمَاناً وَاحْتِسَاباً، غُفِرَ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ»
ترجمه: هر كسى ماه رمضان را از روى ايمان و براى كسب پاداش آن قیام کند، گناهان گذشتهاش بخشيده میشود.
برادران گرامی!
در ماه شعبان سال دوم هجری بود که الله سبحانه وتعالی روزۀ ماه رمضان را فرض گردانید؛ ماهیکه الله سبحانه وتعالی قرآن کریم را در آن نازل کرده است:
﴿شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ﴾ [بقره: ۱۸۵]
ترجمه: ماه رمضان است که قرآن در آن فرو فرستاده شده (و آغاز به نزول نموده است ودر مدّت 23 سال تدریجاً به دست مردم رسیده است) تا مردم را راهنمائی کند و نشانهها و آیات روشنی از ارشاد (به حق و حقیقت) باشد و (میان حق و باطل در همهی ادوار) جدائی افکند.
رمضان، ماهی است که الله سبحانه وتعالی امت را به نصرت و فتح آشکار شرفیاب کرد. جنگ بدر کبریٰ در هفدهم ماه مبارک رمضان بود که مشرکان مکه در آن به شکست بزرگی مواجه شدند و جنگهای سرنوشتساز دیگری پس از آن در این ماه مبارک رخ داد؛ از فتح مکه در بیستم ماه مبارک رمضان سال هشتم هجری شروع تا نبرد بویب (نزدیک شهر کوفه امروزی) که همان یرموکِ فارس است؛ جاییکه مسلمانان به رهبری المثنی در چهاردهم رمضان سال سی و یکم هجری پیروز شدند؛ سپس فتح عموریه به رهبری المعتصم در هفدهم رمضان سال صدوبیستوسوم هجری و جنگ عین جالوت که مسلمانان در بیست وپنجم رمضان سال ششصد وپنجاه وهشتم هجری تاتارها را شکست دادند و پیروزیهای دیگریکه در این ماه مبارک بدست آمده است.
روزۀ رمضان، قرین با قرآنی است که باطل از هیچ جهتی به آن راه ندارد. روزه با فتح و نصرت همراه است. روزه با جهاد همراه است. روزه با تطبیق احکام الله سبحانه وتعالی مرتبط بوده و هر صاحبنظر و خردمند میداند که احکام الله سبحانه وتعالی از هم جداییناپذیرند، تفاوتی ندارد که این احکام مربوط به عبادات باشد یا جهاد، مربوط به معاملات باشد و یا اخلاقیات و یا هم مربوط به حدود و جنایات؛ زیرا همه از یک منبعِ نور است و هر که در آیات کتاب بزرگ الله سبحانه وتعالی و نصوص احادیث شریف تدبر کند، این را به روشنی و وضاحت درخواهد یافت؛ زیرا مسلمان از آیات ذکر حکیمانۀ الله سبحانه وتعالی ﴿وَأَقِيمُوا الصَّلَاةَ﴾ را تلاوت میکند چنانکه ﴿وَأَنِ احْكُمْ بَيْنَهُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللهُ﴾ را میخواند و ﴿كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ﴾ را تلاوت میکند همانگونه که ﴿كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ﴾ را تلاوت مینماید، به همین قسم در لابلای احادیث رسول الله صلی الله علیه وسلم پیرامون حج «خُذُوا عَنِّي مَنَاسِكَكُمْ» را میخواند که بیهقی در سنن کبریٰ خود از سیدنا جابر رضی الله عنه روایت میکند و از حدود میخواند «خُذُوا عَنِّي، خُذُوا عَنِّي، قَدْ جَعَلَ اللهُ لَهُنَّ سَبِيلاً، الْبِكْرُ بِالْبِكْرِ جَلْدُ مِائَةٍ وَنَفْيُ سَنَةٍ، وَالثَّيِّبُ بِالثَّيِّبِ جَلْدُ مِائَةٍ، وَالرَّجْمُ» که مسلم از عباده بن صامت روایت نموده است، در معاملات خود حدیث «البَيِّعَانِ بِالخِيَارِ مَا لَمْ يَتَفَرَّقَا - أو قال حتى يتفرقا -» را که بخاری از حکیم بن حزام روایت نموده میخواند؛ چنانکه در بیعت با خلیفه حدیث «وَمَنْ مَاتَ وَلَيْسَ فِي عُنُقِهِ بَيْعَةٌ، مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّةً» را میخواند که مسلم از عبدالله بن عمر روایت نموده است.
بنابراین، اسلام یک کُلّیت تجزیهناپذیر است و دعوت به سوی آن برای تطبیقش در دولت، زندگی و جامعه واحد است. هر کس که بین آیات الله سبحانه وتعالی فاصله ایجاد کند و باورمند به جدایی دین از زندگی یا به جدایی دین از سیاست باشد، قطعاً که مرتکب گناه عظیم و جنایت بزرگی شده و این جنایت، وی را به رسوایی در دنیا و عذابی دردناک در آخرت میکشاند.
ای مسلمانان!
تمام این موارد را در حالی به شما یادآور میشوم که تجاوزات وحشیانهی یهودیان در این روزها بالای مردم غزه در حال شدت است و من از قهرمانی مردم غزه متعجب شدم! چند ماه گذشته در حالی سپری شده که رژیم مسخشدهای یهود به هیچ یک از کامیابیهاییکه علیه مردم غزه ادعا میکرد، دست نیافته است، اعصاب و روان خود را از دست داده و در زمانیکه کاملاً مجهز به سلاحهای امریکا و غرب مسلح شده است، به جای جنگ رودررو با آن گروه مؤمنی که سلاحهای پیشرفته در دست ندارد، به کشتن زنان و کودکان روی آورده تا موفقیتی را به دست آورد و از آن سخن بگوید!
رژیم یهود شکست خود را با دستان خود ترسیم میکند؛ زیرا این قوم اهل جنگ نیست مگر با حمایت و امانی از سوی مردم؛ چنانکه الله سبحانه وتعالی فرموده است:
﴿ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ أَيْنَ مَا ثُقِفُوا إِلَّا بِحَبْلٍ مِنَ اللهِ وَحَبْلٍ مِنَ النَّاسِ﴾ [آلعمران: ۱۱۲]
ترجمه: آنان هرکجا یافته شوند، (مُهر) خواری بر ایشان خورده است؛ مگر (این که از روش ناپسند خود دست بردارند و در اعمال خویش تجدیدنظر کنند و) با پیمان الله (سبحانه وتعالی، یعنی رعایت قوانین شریعت) و پیمانی از مردم (برخوردار گردند).
یهودیان، از زمان پیامبرانشان امان و عهد خود را با الله سبحانه وتعالی قطع کردند و امان و حمایت مردم امریکا و اروپا و مزدورانشان از حکام خیانتپیشۀ سرزمینهای مسلمانان برای شان باقی مانده است؛ حکامیکه تجاوزات وحشیانۀ یهودیان به کودکان و زنان را میبینند و هیچ اقدامی نمیکنند. بهترین این حکام، همان است که ایستاد شده و به شمارش شهداء و مجروحین پرداخته است!
﴿قَاتَلَهُمُ اللَّهُ أَنَّى يُؤْفَكُونَ﴾ [منافقون: ۴]
ترجمه: الله آنها را بکشد، چگونه از حق منحرف میشوند!
اما ای مسلمانان!
مبارزه با یهود و کشتار و ریشهکن کردن آنها باید به رهبری خلیفهی راشد و مجاهد بعد از این پادشاهی ستمگرانه و حاکمان دستنشانده صورت گیرد. به اذن الله سبحانه وتعالی زمان تحقق بشارت رسول الله صلی الله علیه وسلم تأخیر نخواهد داشت؛ چنانکه امام احمد از حدیث رسول الله صلی الله علیه وسلم روایت نموده است که فرمودند:
«ثُمَّ تَكُونُ مُلْكاً جَبْرِيَّةً فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللهُ أَنْ تَكُونَ ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ ثُمَّ سَكَتَ»
ترجمه: سپس حاکمیت حکام ستمگر خواهد رسید و الله (سبحانه وتعالی) هرگاه که اراده کند آن را برمیدارد و پس از آن خلافت بر منهج نبوت خواهد بود و بعد از آن سکوت کردند.
همچنین به مصداق این حدیث رسول الله صلی الله علیه وسلم، مسلم چنین روایت نموده است:
«لَتُقَاتِلُنَّ الْيَهُودَ فَلَتَقْتُلُنَّهُمْ...»
ترجمه: قطعاً شما با یهود جنگ میکنید و آنان را میکشید...!
در پایان، همانطور که ما باید مشتاق روزه باشیم تا الله سبحانه وتعالی از ما راضی گردد و گناهان گذشتهی ما را ببخشد، همانگونه باید برای فعالیت جهت از سرگیری زندگی اسلامی با تأسیس خلافت بر منهج نبوت مشتاق باشیم تا با تطبیق احکام الله سبحانه وتعالی و قرار گرفتن زیر رأیهی رسول الله صلی الله علیه وسلم رأیهی عقاب، رأیهی لااله الا الله محمدرسول الله از جملهی کامیابانِ دنیا و به اذن الله سبحانه وتعالی با قرار گرفتن در زیر سایهی او سبحانه وتعالی در آن روزیکه هیچ سایهی جز سایهی او نیست، از جملهی کامیابان آخرت باشیم؛ اینجاست که به کامیابی هردو دنیا نایل میگردیم و کامیابی بزرگ هم همین است.
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته!
اول رمضان ۱۴۴۵ه.ق.
۱۱ مارچ ۲۰۲۴م.
برادر تان عطاء بن خلیل ابوالرشته