- مطابق
اهداف پشتپردهای کنفرانسهای "علمی" سی آی ای!
(ترجمه)
خبر:
بیبیسی در گزارشهای خبری کوتاه خویش، این خبر را به نشر رساند: در تعدادی از کنفرانسهای علمی که دانشمندان برجسته؛ از جمله برندهگان جایزهی نوبل، در یکی از هوتلهای مجلل لندن، پاریس و یا هم واشنگتن دعوت میشوند و در این کنفرانسها، تمام معیارهای یک کنفرانس، نمونه در نظر گرفته شده و در طول روز؛ به ویژه بحثهای تخصصی علمی و مقالات پژوهشی در سیمینارهای مختلف آنها رد و بدل میگردند.
طبق شهادت کارمندان سابق "CIA" که با روزنامهی بریتانیایی "گاردین" مصاحبه داشتند؛ این نوع کنفرانسها که با تبلیغات گستردهی رسانهها همراه است، فقط "نمایش نامهای" است به کارگردانی "CIA" مشخصاً بهمنظور جذب و اغواء کردن دانشمندان هستهای ایران برای پناهنده شدن به ایالات متحده آمریکا، تا به این ترتیب برنامه هستهای ایران تضعیف گردد.
این روزنامه در تحقیق تجسسی طویل مینویسد: «بخاطر این که کارمندان" CIA" بتوانند رو در رو با دانشمندان هستهای ایران گفتگو کرده و آنها را بهکنارهگیری از نظام تشویق کنند، مبالغ هنگفتی را برای برگزاری این کنفرانسهای نمایشی در پیرامون جهان، به مصرف میرسانند.» این روزنامه به شکل تمسخر آمیز میافزاید: «سازمانهای امنیت ملی داخلی و خارجی آمریکا به شکل مستمر، کارمندان خود را در جلسات آموزشی داخلی، از این کنفرانسها هشدار دادهاند.»
ادارهی تحقیقات فدرال(FBI)، بهکارآموزان و دانشمندان امریکایی این سناریو هشدار داده میگوید: «یک پژوهشگر با ارایه مقاله پژوهشی خویش، بهاین کنفرانس علمی بین المللی دعوت میشود و وقتی بهکنفرانس راه مییابد، از وی نسخه کامپیوتری مقالهاش، خواسته میشود. به این منظور، بهوی "فلش-میموری" داده میشود و وقتی آن را به کامپیوتر خود وصل میکند، در واقع تمام معلومات دستگاه کامپیوتر وی به فلش-میموری انتقال مییابد.»
تبصره:
ضرب المثلی داریم که میگوید: "هر آن چه بدرخشد، طلا نیست" چنین است، "کنفرانسهای علمی" که پژوهشگران، متخصصین و دانشمندان بهبهانهی بحث علمی و تبادل افکار، در مجللترین هوتلهای سراسر جهان و با هزینههای گزافی دعوت میشوند. در سایه نظام سرمایهداری، تمام این کنفرانسها یا لانهی پیشرفته جاسوسی است و یا هم به شکل غیرمستقیم بازارهایی است، برای سازمان دهندهگان آن که مبالغ زیاد سود را در بر دارند و یا هم هر دو مورد.
زمانیکه شرکتهای سرمایهداری ملیاردها دالر را برای اینگونه پژوهشهای علمی به مصرف میرسانند، بدون شک که طمع به دستآوردن چندین برابر آن را دارند. بنابر این، از این نوع کنفرانسهای پُر زرق و برق همواره انتظار دستیابی بهمغزهای مبتکر علمی و یا هم ایدههای جدید میرود. شاید بهترین مثال آن، کنفرانسهای شرکتهای دوا فروشی باشند که داکتران را دعوت نموده و تمام مصارف سفر، اقامت، ترانسپورت و... شان را نیز متقبل میشوند و در بدل حضورشان در کنفرانسهاییکه موضوع آن بحث روی یکدسته از دواها میباشند؛ ولی در حقیقت ترویج فروش دواهایی است که ملیاردها دالر ارزش دارد.
هر چند موضوع خبر راجع به جذب کردن دانشمندان هستهای ایران از طرف سازمان استخباراتی امریکا است؛ ولی عملاً این برنامه بالای یک تعداد دیگر نیز عملی میگردد. شاید هشدار(FBI) از این کنفرانسها و تخطیشان متوجه سازمانهای استخباراتی بین المللی باشد و نه "CIA".
تو پژوهشگر مسلمان، اگر دعوت نامهای برای ارایهی مقالهات در کنفرانسی در لندن، واشنگتن و یا غیر آن را دریافت نمودی، خوش نباش، شاید تو نیز مورد هدف قرار گرفته باشی!
نویسنده: حسام الدین مصطفی