- مطابق
اعلامیۀ صد سالۀ بلفور و قضیۀ فلسطین
(ترجمه)
خبر:
هدف از اعلامیۀ بلفوری که به تاریخ ۲ نوامبر۲۰۱۷م صادر میشود، تجلیل از صد ساله شدن تشکیل دولت یهود در فلسطین خواهد بود. تعهدی که در آن انگلیس برای تشکیل دولت یهود در فلسطین نموده بود، امروزه بحیث یک تجلیل سالیانۀ تفرقه انداز محکوم خواهد شد. تریزامی نخست وزیر انگلیس از طرفداران محافظه کار دولت یهود، در دسمبر این سال بیان داشت: «این حرفهای بسیار مهم در تاریخ است و این تجلیل سالیانه نقش حیاتی بریتانیا را در تشکیل سرزمین یهود آشکار ساخته و تجلیل این سالیانه از این روز برای ما افتخار است.» (منبع: روزنامه گاردین، ۲۵ اکتوبر 2017م)
مقامات فلسطینی در حال برنامهریزی یک تظاهرات در لندن هستند و در آن از دولت انگلیس درخواست خواهند نمود که از سال ۱۹۶۷م مرزهای دولت فلسطین را به رسمیت بشناسد. "هارتیز" یا کمپاین عذرخواهی بلفور به رهبری مرکز بازگشتهگان فلسطینی در لندن که در تلاش عذرخواهی دولت انگلیس از بابت بیانیهای که باعث خسارات زیاد گردیده، میباشد.
تبصره:
قسمیکه توافق شوم بلفور به صد سالهگی خود رسیده، پیامدهای آن را در میان مردم فلسطین و دیگر مسلمانان جهان بخصوص باعث ناپاکسازی قدس و مساجد اشغال شدهی اقصی و آل ابراهیم گردیده، خاطر نشان میسازد. قسمیکه دیده میشود، نتیجۀ این تظاهراتی که از جانب مقامات دولت فلسطین صورت میگیرد، فرصتی برای آنانیکه با محدویت#ها از طرف حکام بین المللی در حالیکه دولت غاصب یهود هنوز در دادگاه بین المللی برای انجام اقدامات ناخوشایندی که علیه مردان، زنان و جوانان فلسطینی انجام میدهند و سرزمین مقدس و مساجد را با وجود خود کثیف نمودهاند، بیثمر خواهد بود؛ زیرا این بیدادگری برای شناخت سرحدات بین المللی از سال ۱۹۶۷م آغاز شده است.
پس دربارۀ سرحدات باقی ماندۀ دیگر در سال ۱۹۴۸م؛ مانند: اکیفاء، حیفاء و کشتار وهشتناک دسته جمعی در دیریاسین و چندین قریۀ دیگری که توسط رژیم صهیونستی با کمک انگلیس در خون غرق شده بودند، چه راهکاری در نظر بوده و چرا مقامات فلسطینی در لندن تظاهرات مینمایند؟ چرا درخواست کمک برای به رسمیت شناختن از مؤسسین ابتدایی و حامیان دولت یهود میکنند؟ چرا امپراتوری انگلیس چنین توافق بزرگ سایکس-پیکو را نمود که در جدا نمودن سرزمین مسلمانان و جابجا سازی جاسوسان و دشمنان جنگجوی دولت در قلب فلسطین را مهیا ساخت؟ آیا این منطقی است، در حالیکه مقامات فلسطینی برای محافظت از سرحدات دشمن در سرزمین فلسطین زنده باشند و دشمنان شان این فرصت را برای شان دوباره مهیا سازند؟
اگر این شیاطین بیحرمتی نموده و مردم اشغال شده فلسطین را به بسیار خون سردی به شهادت میرسانند، جوانان را هدف قرارداده و بالای آنها تجاوز مینمایند، با تحمیل سیاستهای تروریستی بر آنان با تکتیکهای مختلف شکنجه مینمایند، سرزمین آنها را اشغال نموده تحت اشغال خود قرار میدهند، درختان زیتون و میوههای دهاقین فلسطینی را به آتش میکشانند، پس چرا حکام دولت فلسطین با اشغالگران معامله نموده؛ در حالیکه آنها میتوانند با ریشهکن ساختن توافق بلفور و دیگر توافقات تجارتی نفت و دیگر اجناس و کالاها، با دولت صهیونیستی قطع رابطه کرده و وظیفهی خود را در این راستا درست انجام دهند؟
این امپراتوری انگلیس بود که فلسطینیها را در مقابل خلافت عثمانی تحریک مینمود تا خلافت را به اعراب انتقال دهند؛ اما انگلیس برنامههای حیلهگرانهای داشت تا نقشۀ سرزمین مسلمانان را ترسیم نموده و در میان مسلمانان جنگ را برای همیشه برپا نماید. با طرز برخورد برتریجوی امپراتوری انگلیس در مقابل مسلمانان، آنها این را مناسب دیدند که یک سرزمین اسلامی را به شکل تحفه برای بود و باش مردمانی که از مناطق مختلف جهان یک جمعیت جدید را تشکیل دادند، ایجاد نمایند که تا امروز باعث قتل و خونریزی هزاران افراد بومی در فلسطین گردیده است.
سازمانهای مردمی متعددی برای آزادی فلسطین و حقوق فلسطینیها مبارزه میکنند؛ اما این یک قضیهای است که با وجود تلاشهای زیادی که برای عادی سازی برای موجودیت یهود تا حال صورت گرفته، قابل فراموشی نبوده و هیچگاه امت اسلامی آن را از یاد نخواهد برد. این معضله توسط علماء، سیاسیون و متفکرین به یک بنبست نشان داده میشود؛ در حالیکه راه حل اسلام برای این معضله واضح است. فلسطین و دیگر سرزمینهای خاورمیانه همراه با دهها سرزمین دیگری امت اسلامی دوباره متحد خواهند شد و مسلمانان بسیار به زودی به حیث یک دولت واحد خلافت راشده عرض اندام خواهند کرد.
نویسنده: مانال بادیر
برای دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر