- مطابق
راهحل نه در شرق نه در غرب؛ بل در اسلام!
خبر
به تاریخ ۷ نومبر ۲۰۱۷م، پایگاه تلویزیونی دانش ۲TV یک مستندی را به نام "دختران گمشده" به نشر رساند. در این مستند داستانهای دخترانی را به تصویر کشاند، به وطنشان که از سرزمینهای اسلامی مهاجر شده بودند، بازگشتانده میشوند؛ اما بعداً آنها دوباره دست به فرار میزنند.
تبصره
اولین داستان این سریال بسیار احساساتی است. یک قسمت آن داستان وحشتناکیکه از زندانیساختن، شکنجه و کشتارها حکایت میکند، و قسمت دیگر آن خیلی حالات اندوهناک را به تصویر میکشاند. با وجود بسیار وحشتناک بودن و اندوهناک بودن، باید نقاط مهم دیگر را نیز دراین داستانها مد نظر داشته باشیم: هدف از چنین سریالها، بیان واقعتها نیست؛ بلکه برای تولید یک آجندای طرح شده و واضح با بحثهای سیاسی میباشند. قسمیکه پایگاه تلویزیونی دانیش دوباره فلمنامه "نه تنها دختر من" را آغاز نموده است، که روز بهروز احساست ضداسلامی را افزاش میدهد و ما این را از قبل می دانیم، در عقب آن یک آجندای وجود داشته است.
این را ما میدانیم که احساست ضداسلامی را مردمان خشمگین و کسانیکه اسلام را ظالم، پسرفته و خشونتآمیز میپندارند، میخواهند تروویج دهند که در نتیجه مسلمانانی پیدا خواهند شد که خود را با آیت این اتهامات مقصر دانسته و احترام به گناه میکنند.
در حقیقت راحل نه در شرق است نه در غرب؛ بلکه مشکل اصلی در برخی از نقاط جهان در فرهنگهای زشتشان میباشند که در آن جاها بالای زنها ظلم صورت میگیرد و به آنان نیز به چشم حقارت مینگرند. این را نباید پذیرفت؛ زیرا با این کار اسلام را ملامت خواهیم کرد. آزادیهای غربی از حل این معضله بسیار به دور میباشند و ما این همه را نتیجه تطبیق نظامهای خود این سیکولران میدانیم.
طبق گزارش پولیس دانیش، اکثراً این قتلها به اصطلاح قتل ناموسی نسبت به فامیلهاییکه ارزشهای فرهنک غربی دارند، در فامیلهای مسلمانان رخ میدهند. با آمدن اسلام، ظلم و بیحرمتیکه علیه زنها صورت میگرفت، پایان یافت. در زمانیکه اروپا در تاریکی به سر میبرد و بالای این بحث مینمودند که زنان حتی روح ندارند یا اصلاً آنان را انسان نمیشمردند، اسلام برای آنها حقوق قایل شد. آزادیها و ارزشهای غربی هیچ راه حل برای این معضله ندارد، مخصوصاً به زنها و به حوادثیکه از آنها صحبت میکنند.
خشونتیکه علیه زنان در شرق و غرب است، راه حل آن تنها در اسلام ممکن است. راهحلیکه اسلام پیشنهاد مینماید، یک تعریف برای تمام بشریت و همچنان زنها ارایه شده که چطور رابطه بین آنان در جامعه با سائر انسانها قایم شده و اختلافات و کشمکشهای خود را حل نمایند.
نویسنده: جونیس کوک
برای دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر