- مطابق
نخبگان درحال فرار از دولتهای امروزی تنها در دولت خلافت استقرار خواهند داشت!
(ترجمه)
خبر:
دکتر نزارالعذاری، دبیر کل شورای ملی اتحادیه پزشکان اعلام کرد که تعداد پزشکانی که در سال گذشته تونس را ترک کردهاند، حدود 1450 نفر بوده است. همچنین، کمال سحنون، رئیس اتحادیه مهندسان تونس گفته است که متوسط تعداد مهندسانی که سالانه تونس را ترک میکنند، به 6500 نفر میرسد. (منبع: شبکه الجزیره تونس)
تبصره:
جوانان از مهمترین اقشار جامعه هستند که نقش اساسی در ساخت و پیشرفت دولتها ایفا میکنند. آنان ستون فقرات جوامع هستند که نمیتوان از آنها چشمپوشی کرد. جوانی نمادی از قدرت، انرژی، پویایی و تحمل است؛ توانمندیهایی که آنها را به نیرویی برای تغییر و تحول تبدیل میکند. بنابراین جذب و بهرهگیری از تواناییهای جوانان باید بهعنوان یک اولویت ضروری در نظر گرفته شود. حال اگر از کل جوانان صحبت میکنیم، اهمیت موضوع در مورد پزشکان، مهندسان و نخبگان فکری دوچندان خواهد بود.
عوامل متعدد و گوناگونی برای مهاجرت نخبگان به خارج وجود دارد و اکثر این عوامل از نتایج حاکمیت "دولت مدرنیته" محسوب میشوند. از جمله این عوامل میتوان به مواردی مانند نبود آزمایشگاههای علمی، کمبود فرصتهای شغلی و حتی در صورت وجود چنین فرصتهایی، فقدان شرایط کاری مناسب، بهویژه در بیمارستانها، مؤسسات و مدارس و پایین بودن دستمزدها اشاره کرد.
اما کسیکه تاریخ را بهخوبی مطالعه کرده و از کینه غرب صلیبی نسبت به امت اسلام و حقیقت نبرد همیشگی بین حق و باطل آگاه باشد، به این نتیجه میرسد که دلیل اصلی مهاجرت نخبگان مسلمان به کشورهای غربی، طرحی از پیش ساخته شده است. هدف این طرح، نگهداشتن سرزمینهای اسلامی در جهل و عقبماندگی و در نتیجه وابستگی کامل به غرب استعمارگر است. با این سیاست، کشورهای اسلامی به مصرفکننده تبدیل میشوند و هیچگونه تولیدی نخواهند داشت. یکی از قویترین شواهد این ادعا سندی است که از "کنفرانس کمپل بنرمن" به دست آمده است. این کنفرانس در بریتانیا بین سالهای 1905 تا 1907 میلادی با حضور بزرگترین کشورهای استعمارگر آن زمان برگزار شد. این سند، یکی از خطرناکترین اسنادی است که نتایج آن بر سرزمینهای مسلمانان اعمال شده است. یکی از مهمترین بندهای این سند، نگهداشتن جوامع عربی، از اقیانوس اطلس تا شبهجزیره عربی، در وضعیت تفرقه، جهل و دشمنی داخلی بود. این اهداف از طریق جلوگیری از دسترسی این کشورها به حمایت علمی، دانش فنی و تکنولوژی و مقابله با هرگونه تلاش آنها برای دستیابی به علوم پیشرفته محقق شد. همچنین این سیاست بر ادامه عقبماندگی، تکهتکه شدن و گمراه نگهداشتن مردم این منطقه تأکید داشت. این همان واقعیتی است که امت اسلامی امروز با آن روبهرو است.
تاریخ ما مسلمانان هیچگاه از علم و دانشمندان خالی نبوده است. دورههایی که اروپا آنها را "عصر تاریکی" مینامند، در واقع عصر طلایی و دانش برای تمدن اسلامی بود. در زمانیکه اروپا گرفتار نزاعهای داخلی و کشمکشهای مداوم بود، دولت اسلامی که پایههای آن را رسول الله صلیالله علیه وسلم بنا نهاد، کتابخانهها میساخت، کتابهای علمی، پزشکی، مهندسی و نجومی تألیف میکرد و تمدن بزرگ خلق نمود که جهان تا به امروز از اکتشافات و علوم آن بهره میبرد.
تنها چیزیکه میتواند جلو این روند بیرویه مهاجرت غیرقانونی نخبگان مسلمان را که غرب صلیبی، با تمام فرسودگیاش، از آن بهرهبرداری کرده و علیه خود مسلمانان استفاده میکند، بگیرد، وجود یک دولت مستقل است. دولتیکه توان تصمیمگیری مستقل داشته باشد، فرزندان خود را حمایت کند و همه امکانات لازم برای ابداع و اختراع را برای آنها فراهم نماید. این دولت جز دولت خلافت هیچ دولتی دیگر نخواهد بود؛ حکومتی که الله سبحانه وتعالی آن را بر مسلمانان واجب کرده تا با آن از منابع و تواناییهای خود حفاظت کرده و اسباب پیشرفت و شکوفایی خویش را تأمین کنند.
نویسنده: نجم الدین شعیبن
برای دفتر مطبوعاتی مرکزی حزبالتحریر
مترجم: عبدالرحمن مستنصر