تاریخ هجری :21 شعبان 1440
تاریخ میلادی : شنبه، 27 آوریل 2019م
دفتر مطبوعاتی
تونس
اشتراک کمیتۀ ارتباطات بخش زنان حزب التحریر-ولایه تونس در گردهمایی تساوی جنسیت در شهر تونس
(ترجمه)
کمیتۀ ارتباطات بخش زنان حزب التحریر-ولایه تونس در گردهمایی سه روزۀ جهانی تحت عنوان "گردهمایی تونس برای تساوی جنسیت" اشتراک کردند. این برنامه توسط وزارت زنان، فامیلها، اطفال و اساساً تحت حمایت زنان و برنامۀ توسعوی سازمان ملل برگزار گردید. درین گردهمایی بیش از 500 تن به شمول سیاسیون و نمایندههای سازمانهای بینالمللی و کارشناسان در بخش زنان، به منظور یادبود از 25مین سالگرد "اعلامیۀ بیجینگ" که در کنفرانس جهانی زنان به تاریخ 14 سپتمبر 1995م و 20مین سالگرد "انقلاب شورای امنیت سازمان ملل" که در سال 1325م با شعار توانمندسازی زنان در بخشهای صلح، امنیت، اقتصاد و سیاست برگزار گردیده بود، اشتراک نمودند. اعضای کمیتۀ بخش زنان حزب التحریر-ولایه تونس نیز در این گردهمایی با توزیع پیامی تحت عنوان "پیام بخش زنان حزب التحریر-ولایه تونس به برنامۀ تساوی جنسیت در تونس" شرکت کردند. این گردهمایی به شکل جلسات محدود تدویر شده بود؛ اما در ورکشاپها و نمایشاتیکه در شهر فرهنگی تونس برگزار شده بود، سیاسیون، فعالان حقوقبشر و شخصیتهای علمی جهان نیز شرکت کرده بودند.
سازمان ملل ازین گردهمایها توسط نظام سرمایهداری فقط یک هدف دارد و آنهم دخیل ساختن نظریات زنان در قالب آزادی است تا زنان به خاطر منافع نظامهای استعماری آنها خدمت کنند. در حقیقت این گردهمایی در تونس ادامۀ پروسۀ استعماری میباشد تا به اهداف ذیل نایل شوند:
1. این برنامهها تأکید میکنند تا زنان در سرزمینهای اسلامی تحت شعار مساوات زنان و مردان و یا فرصتهای کاری مساوی بخاطر تشکیل کارمندان سیاسی با پیروی از زنانیکه فریب فرهنگ غربی را خوردهاند، داخل میدان سیاست و همچنان حکومت گردند.
2. آنها تلاش دارند تا زنان را در بخش اقتصادی توانمند سازند که از یک طرف آنها با ارزشهای غربی زندگی کنند و از طرف دیگر به آسانی از نیروی کار زنان بهرهمند شوند.
3. آنها اساساً بالای نهادینه شدن مفاهیم غربی تمرکز دارند تا از ارزشها و مدنیت اسلام جلوگیری کرده و هرنوع تلاش را برای احیای زندگی دوبارۀ اسلامی خنثی نمایند.
4. آنها با نوشانیدن زهر نظام سیکولر، نقش بهترین الگو را در جهان عرب به تونس پیشکش مینمایند.
سیمینارهای مشابه دیگری نیز از سوی بخش زنان حزب التحریر از ساعت 2 بعد از ظهر الی 10 شب برای مردم عام ارایه گردید تا سیاسیون و نهادهای جامعۀ مدنی را دربارۀ برنامههای سازمان ملل آگاه بسازد. میان اعضای بخش زنان حزب التحریر و شخصیتهای زنان پارلمان اروپا؛ از قبیل: فرانسه، سویدن، بلجیم، نمایندههای اتحادیۀ اروپا و نمایندههای مختلف سازمان ملل در جهان؛ مانند: امریکا، سینگال، وکلای پارلمان تونس، مشاورین و اعضای شهرداری، فعالان سازمانهای زنان، فعالان ضد فساداداری سازمان ملل و اتحایۀ افریقا، حقوقدانان، قاضیان و افرادیکه در صحنۀ سیاسی تونس در جهان دخیل هستند، بحثهای زیاد صورت گرفت. بیشترین این مباحثات انحطاط فکری و شکست عمیق غربیها و عربها را قبل از اینکه افکار اسلامی به شکل مستنیر آن توسط اعضای حزب التحریر بیان شوند، نشان میداد.
در نخست فضای عام چنین بود که هرکس یا برای منافع سازمان ملل بنابر دلایل مادی کار کنند و آنهم به این خاطر که سازمان ملل پول هنگفت را درین بخش تهیه دیده است؛ یاهم برای جناح مخالف ناکامیکه در جستجوی جای پای برای تغییر قوانین است، کار کنند؛ زیرا مسلمانان خلای بزرگ را میان نظریات طرفداران حقوق زنان و سیکولران ایجاد کرده است و یاهم کتگوری آخر، که فساد نظام سرمایهداری را میشناسند؛ اما ادعا میکنند که این نظام باید اصلاح شود؛ زیرا بدیل آن وجود ندارد؛ اما بالآخره آنها پذیرفتند که دست به دست هم داده و نظام کثیف سرمایهداری را بر اساس ایدیولوژی اسلام رد کنند.
بلی، این استعمارگران با تمام امکانات خویش کسی را پیدا نکرد تا با عزم راسخ برایشان مبارزه کند؛ تنها دلیل جمع شدن مردم در گردهمایی منافع شخصیشان اند و یاهم فریب افکار ناتوان سرمایهداری را خوردهاند. این دلیل بزرگ برای امت اسلامی محسوب میشود تا به مقاومت خویش ادامه داده و با شعار اینکه "اسلام یگانه راهحل است" به پیش بروند تا الله سبحانه وتعالی تأسیس دوبارۀ دولت خلافت راشده بر منهج نبوت را نصیب کند.
کمیتۀ ارتباطات بخش زنان حزب التحریر-ولایه تونس