چهارشنبه, ۰۲ جمادی الثانی ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۲/۰۴م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :9 شعبان 1441
تاریخ میلادی : پنج شنبه، 02 آوریل 2020م

شماره صدور:30/1441

دفتر مطبوعاتی
تونس

اعلامیه مطبوعاتی

حکام خائن تونس، مسلمانان را وسیلۀ ‌آزمایشی برای سیاست‌های ناکام غربی، ساخته است!

(ترجمه)

سیاست‌های کشور تونس وابسته به کشور‌های ‌سرمایه‌دار غربی بوده و این وابسته‌گی؛ جز فاجعه و بحران چیزی دیگری را برای ما به ارمغان نیاورده است. در حالات به دور از بحران، شرکت‌های آن‌ها منابع ما را به یغما برده و کنترل همه‌چیز را در کشور به دست دارند؛ اما اگر مصیبتی دامن‌گیرشان شود، مسؤلیت‌اش را به گردن ما انداخته، درد و نالۀ آن‌ها افزایش، تقلید و وابسته‌گی سیاسیون ما به غرب مستحکم‌تر ‌می‌گردد. حکام با پیروی از غرب، زمینۀ شیوع بیماری ساری را مساعد ساختند و بعد از ناکامی در جلوگیری این بیماری، منتظر ماندند تا فرانسه و ایتالیا مرز‌های خود را مسدود نمایند تا آن‌ها نیز به تقلید این دو کشور خطوط مرزی خویش را مسدود کنند. برعلاوه، به عوض جلو‌گیری از شیوع این بیماری و افزایش مریضان، همۀ مردم را در خانه قرنطین نمودند؛ درحالی‌که آمادگی و توانایی رسیدگی به نیاز‌های اولیه آن‌ها را ندارد. فلهذا، تصامیم با واقعیت موجود در تناقض قرار دارد. در واقع ما به موش تجربوی در دستان غرب تبدیل شده‌ایم.

روز سه‌شنبه 31 مارچ 2020م، «قیس سعید» رئیس‌جمهور این کشور، در آخرین ملاقات‌اش با شورای امنیت ملی با اشاره به «افراد پشت پردۀ» که جرایم جنگی را برای انحصار ‌غذا مرتکب ‌می‌شوند، اقرار نمود که منابع ما نیاز‌های مردم؛ به ویژه نیاز مردم فقیر را نمی‌تواند مرفوع سازد. وی تقاضای «نیاز برگشت ارزش پول به حالت قبلی» با انعقاد مصالحۀ کیفری با تاجران مفسد را نمود. ضمناً وی دربارۀ پولی‌که در جریان کمپاین انتخاباتی برایش ارسال ‌می‌شد، شگفت زده شد؛ پس چرا امروز در حالت بحران مالی همان کمک‌ها صورت نمی‌گیرد؟

مانند دولت فخ فخ، یکی از مثال‌های سراسیمه‌گی آن شتاب برای مسدود نمودن مارکیت‌های عمده‌فروشی و توقف وسایط حمل و نقل ‌می‌باشد. در نتیجۀ مبهوت شدن تولیدات، مسدود‌شدن مارکیت‌های فروش و بالا رفتن نرخ اشیا، آن‌ها اجباراً مارکیت‌ها را دوباره باز کردند تا اجناس، اجازۀ حمل و نقل یا انتقال را دریافت کنند.

با رویارویی این مشکل ما از دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب‌التحریر ولایه تونس بالای موارد ذیل تأکید ‌می‌ورزیم:

1ــ رسیدگی به بحران توسط سخن‌رانی‌ها، التماس و سوال‌کردن صورت نمی‌گیرد؛ بلکه با تصامیم قاطع و سریع‌الاجرا با آن مقابله ‌می‌شود. اما رئیس‌جمهور «قیس سعید» با زیر سوال‌بردن ارزش کثیف پول سیاسی با بحران مقابله ‌می‌نماید؛ گویی این‌که نمی‌داند نرخ پول در دستان کثیف قدرت‌های غربی‌ست که از آن برای خرید اشخاص «پالیسی‌ساز» استفاده کرده تا تصامیم آن‌ها را مصادره نماید، تا کشور تحت نفوذ غرب و شرکت‌های غارت‌گر آن‌ها باقی بماند. وی از انحصارکننده‌های غیرقانونی مواد اولیه، تقاضا ‌می‌نماید که از این کار دست بردارند؛ گویی این‌که وی اصلاً دارای قدرتی نباشد. لذا، وی «قیس سعید» منتظر چیست تا جلو انحصارکننده‌ها و تاجران ظالمی‌که مردم را به کام مرگ ‌می‌کشاند را بگیرد؟ چرا برای باز گرداندن ثروت ما که شرکت‌های استعماری؛ مانند: «شرکت نمک فرانسه» با قرارداد‌های ظالمانه‌اش به یغما ‌می‌برد، اقدام نمی‌کند؟ چرا برای جلو‌گیری و توقف پول هنگفت قاچاق که سال گذشته به 60 بیلیون رسیده بود، حالت انتظار را گرفته است؟ یا این‌که فکر ‌می‌کند یاد‌آوری از تصامیم مرکزی و این‌که تونس صرف دارای یک رئیس‌جمهور است؛ نه سه دانه، در هر سخن‌رانی برای ما کافی‌ست؟!

2ــ جنگ‌ها، توسط دولت‌مردان واقعی‌که اختیار کامل برای تصیم‌گیری داشته باشند، رهبری و مدیریت ‌می‌شوند؛ نه با تقلید کور‌کورانه از غرب و توقع از بادار‌های غربی. حکومت فخ فخ، مسلمانان تونس را وسیلۀ آزمایشی برای سیاست‌های غربی ساخته‌اند که ناکامی آن در بخش‌های اقتصاد، نظم جامعه و صحت ثابت شده است. حکومت تونس با تحمیل قرنطینه و توقف کار در سکتور‌های خصوصی تنها به نفع مالکان شرکت فکر کرده است. در مقابل، مأمورین، کسبه‌کاران و کارکنان‌عادیی‌که تنها روزانه غذای خود را به دست ‌می‌آوردند را با سرنوشت نامعلوم مواجه ساخت. راه‌های ارتزاقی آن‌ها را مسدود نمود تا این‌که ناامید شدند. لذا، آن‌ها به جاده‌ها رفته و مرگ از اثر کرونا را ترجیح دادند از این‌که از گرسنه‌گی تلف شوند.

3ــ جنگ‌ها و بحران‌ها توسط نظام درست با معزز‌ترینِ دولت‌مردان رسیدگی ‌می‌شود. هیچ نظام واقعی به جز از نظام اسلام و تطبیق دینِ مالک جهان نمی‌تواند به شکل درست به این مشکلات رسیدگی کند. هیچ دولت‌مردی به جز از دولت‌مردان خود مختار در تصامیم تحت نظام اسلام و احکام خالق جهان، نمی‌تواند به شکل درست از بحران، سالم بدر آید. لذا، از نظام‌های تحمیل‌شده خود‌داری کرده و تمام روابط خویش را با دولت‌های استعماری؛ مخصوصاً با بانک جهانی قرضه که ما را از گلو خفه نموده است، قطع کنید. اخذ قرضه‌ها با سود و دوباره پرداخت سودِ قرض‌دهنده‌های جهانی، تاجرانی‌که خون هزاران و بیلیون‌ها انسان را مکیده‌اند را توقف دهید و توجه خود را برای رسیدگی به نیازمندی‌های اولیه مردم مبذول دارید. به عوض قبول کمک‌های زهراگین اتحادیه اروپا، ثروت غارت‌شده توسط شرکت‌های اروپایی را دوباره باز گردانید. ضمناً به عوض خیرات خواستن و خوش‌حال ساختن باداران خویش، پول خود را از فساد، عاری سازید.

تمام این اهداف تنها با تصمیم قاطعی‌که منابع انرژی و ثروت را از چنگال غرب آزاد ساخته و حق استفاده آن را به صاحبان اصلی آن برگرداند، می‌تواند حاصل شود. زیرا تمدن غربی با تمام وسایل آن در مقابله با ویروس همه‌گیر کرونا به شکست فاحش مواجه شده است، تا حدی‌که داکتران امریکا برای جلوگیری از خطر این ویروس، زباله‌دانی‌های کثافات را به تن کرده‌اند.

ای مسلمانان! آیا امروز زمان‌اش فرا نرسیده تا از چنگال استعمار‌گران به طور کامل آزاد شویم؟! آیا زمان‌اش فرا نرسیده تا امور خویش را در اختیار خود گرفته و کشور خود را از کثافت، پاک نماییم؟ مشکل موجودۀ تونس کمبود منابع نیست، در واقع منابع وافر در تونس موجود است که از سال‌های گذشته بدین‌سو، شاهد غارت آن هستیم و شما نیز کسانی را دیدید که این منابع را ضایع ساخته و یا در اختیار استعمار‌گران و نماینده‌های آن‌ها قرار داده‌اند. این را بدانید که ما دارای منابع کافی هستیم و تنها به نظام عادل و سالم نیاز داریم تا توزیع منابع را به اشخاص مستحق تضمین نماید. آیا می‌دانید، دانا‌ترین عالمان و حکیم‌ترین حاکمان کیست؟

﴿أَلَا يَعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَهُوَ ٱللَّطِيفُ ٱلْخَبِيرُ

{ملک: 14}

ترجمه: آیا آن‌کسی‌که موجودات را آفریده از حال آن‌ها آگاه نیست؟! درحالی‌که او (از اسرار دقیق) باخبر و آگاه است!

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر – ولایه تونس

مترجم: عبدالله صالحی

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه