شنبه, ۲۱ مُحرم ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۰۷/۲۷م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :18 جمادی الثانی 1438
تاریخ میلادی : جمعه، 17 مارس 2017م

شماره صدور:AH۱۴۳۸/۰۳۵

دفتر مطبوعاتی
بخش زنان

اعلامیه مطبوعاتی

بخش زنان دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر، با هماهنگی خواهران مسلمه حزب التحریر-ولایه اندونیزیا، موفقانه کنفرانس بین المللی زنان را تحت عنوان "خلافت و تعلیم: احیای عصر طلایی" در اندونیزیا برگزار نمودند

بخش زنان دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر، با هماهنگی خواهران مسلمه حزب التحریر-ولایه اندونیزیا، موفقانه کنفرانس بین المللی زنان را تحت عنوان "خلافت و تعلیم: احیای عصر طلایی" در اندونیزیا برگزار نمودند

۱۱ مارچ سال ۲۰۱۷م، بخش زنان دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر، با هماهنگی خواهران مسلمه حزب التحریر-اندونیزیا، میزبان یک کنفرانس مهم و قابل توجه بین المللی زنان تحت عنوان "خلافت و تعلیم: احیای عصر طلایی" در جاکارتا، پایتخت اندونیزیا برگزار نمودند. در این رویداد مهم که به منظور رسیدن به علل و راه حل موثر به بحران آموزشی در سرزمین های اسلامی برگزار شده بود، تقریباً ۱۷۰۰ تن از زنانِ با نفوذ؛ از جمله: معلمان، استادان پوهنتون، متخصصین آموزش و مسئولین در مدیریت های مکاتب، خبرنگاران، متعلمین، محققان، دانشجویان، فعالان جوان و نماینده گان سازمان ها، از سرزمین های مختلف و هم چنین از سراسر اندونیزیا اشتراک کردند.

سخنگویان زن از سرزمین های؛ چون: اندونیزیا، فلسطین، تونس، خلیج عربی، مالیزیا، ترکیه، هالند و انگلیس که هر کدام عضو از حزب التحریر نیز بودند، بیانیه هایی را در زمینه ایراد نمودند. فضای روشن و بیان قاطع و پرشور شرکت کننده گان نمایانگر تأسیس فوری دوباره خلافت به طریقه رسول الله صلی الله علیه وسلم، به عنوان راه حل واقعی برای پایان دادن به کوهی از مشکلاتی که امروزه دامن گیر نظام تعلیمی جهان اسلام شده است، می باشد. زیرا سیطره ی رژیم سیکولریزم باعث مشکلات متذکره شده و ضرورت است که یک نظام درجه اول تعلیمی درین مناطق ایجاد گردد. هم چنین نماینده گان، عزم خود را برای حافظت اطفال مسلمان از تشدید تلاش های دولت های غیر اسلامی در سراسر جهان اعلام نمودند تا آن ها نتوانند اطفال مسلمان را از طریق تعلیم، سیکولر بسازند و هویت اسلامی شان را از بین ببرند.

در این برنامه که به صورت زنده به نشر می رسید، تعداد زیادی از زنان با نفوذ در تعلیم، حمایت شان را از افکار این کنفرانس ابراز نمودند که این کنفرانس شامل مصاحبه مطبوعاتی با حضور رسانه های مختلف نیز بود. سخنگویان این کنفرانس از تأثیرات سیکولریزم و سرمایه داری، در سرزمین های اسلامی سخن گفتند و آماده کردن متعلمین برای موفق بودن در عرصه کار به عنوان شخصیت های اسلامی و آموختن مهارت های زنده گی برای حل مشکلات جامعه و رساندن جامعه به پیشرفت و ترقی نیز سخن راندند.

در عین حال در کنار ضعف تعلیمی و بودجه کم آموزشی در نظام تعلیمی تحت سیطره نظام سرمایه داری در منطقه، تحمیل ادامه مدل آموزش به اساس اسلوب استعمار به هدف به برده گرفتن نسل آینده ی مسلمان برای فرهنگ سیکولر-لیبرال غرب، از دیگر ریشه های بحران تعلیم و تربیه نیز به بحث گرفته شد. سخنگویان بحث نمودند که برای تأسیس نظام تعلیمی درجه اول، نیاز مبرم به ایجاد یک نظام سیاسی درجه اول(خلافت) صرفاً با تهداب اسلامی ضرورت است. بناً در این کنفرانس، نظام تعلیمی خلافت را که توسط حزب التحریر در نشریات مختلف آن به تفصیل ارایه شده است؛ از جمله: "مبانی برنامه درسی تعلیم و تربیه در دولت خلافت" به معرفی گرفته شد.

در این کنفرانس هم چنان روی چشم انداز مستقل آموزش و پرورش دولت اسلامی به هدف ایجاد شخصیت های برجسته اسلامی با درک درست از دین و از علوم تجربی و در نتیجه ایجاد یک نسل مملو از علمای اسلامی و کارشناسان در تمام زمینه های علم و دانش و ایجاد یک اتصال قوی بین نظام تعلیمی و نیازهای حیاتی و منافع جامعه در صنعت، کشاورزی، اقتصاد، ارتش، علم و فناوری و تمام بخش های دیگر و بهره برداری از تمام این ها در عرصه ی زنده گی از بهترین اذهان و مهارت های امت، بحث صورت گرفت.

این است اطمینان و خود کفایی دولت خلافت در شکستن وابسته گی به کشورهای دیگر برای توسعه و پیشرفت و جلوگیری از فرار متفکرین از سرزمین های اسلامی. علاوه بر این، به عنوان یک قدرت خود کفا، برای همه شهروندان خود تعلیم با کیفیت و امنیت را منحیث مسوولیت اساسی، تامین می کند و برای رهبری جهان با ایدیولوژی اسلام، در بخش تعلیم سرمایه گذاری بیشتری را مدنظر گرفته و یک نظام تعلیمی درجه اول-با تخصص و پژوهش- توسط نظام اقتصادی اسلام در سطح جهان را فراهم می سازد.

هم چنین سخنگویان این را واضح ساختند که خلافت چگونه زمینه ی تعلیم را برای زنان مهیا می سازد و روش های تدریسی یی را که الهام گرفته از اذهان خلاق و تشنه ی دانش آن ها است، به وجود می آورد. این کنفرانس واضحاً برجسته می سازد که این نظام تعلیمی بی نظیر اسلامی است که خلافت را یک بار دیگر به مرکز آموزشی جهان مبدل نموده و در این موقع "خلافت" با یک تمدن طلایی، بورسیه های تحصیلی و ابداعات و اکتشافات علمی را که حقدارش می باشد، به وجود خواهد آورد.

در این کنفرانس به اهمیت تعلیم قبل از دوره ابتدایه به عنوان ستون اول در ساخت شخصیت اسلامی طفل و فعال کردن کودک در مقابله با محیط پیرامونش بحث شد و هم چنین در مورد پیوند حیاتی بین زبان عربی و آموزش قرآن کریم و احادیث، اجتهاد، درک دین و بازگشت به شکوه و عظمت اسلام سخن رفت و صحبت نهایی راهنمایی، در نبود خلافت، در مورد چگونگی شکل تعلیم و تربیت اسلامی تا جوانان با شخصیت اسلامی بتوانند با چالش هایی که در برابر اسلام موجود است مبارزه نمایند، صورت گرفت.

این کنفرانس توسط یک نمایشگاه شگفت انگیز روز جمعه ۱۰ مارچ معرفی شد؛ در این نمایشگاه تقریباً۲۵۰۰ دختر و زن از سراسر اندونیزیا؛ از جمله مکاتب ۵ شهر بزرگ در داخل و اطراف جاکارتا حضور به هم رساندند. موضوعات کنفرانس در این نمایشگاه از طریق فلم به نمایش گذاشته شد و در مورد تعلیم اسلامی و ناکامی های نظام تعلیمی غرب نیز غور و دقت صورت گرفت. این کنفرانس و نمایشگاه در کنار سه هفته کمپاین جهانی در مورد موضوع تعلیم و تربیه، اسلام و خلافت، الحمدالله کمک قابل توجهی را به بحث های جاری در مورد نحوۀ تدوین مدل آموزشی موفق برای سرزمین های اسلامی و در واقع جهان از آن خود نمود. کنفرانس و سخنرانی های نمایشگاه، بحث ها، فیلم ها و تصاویر را می توان از این طریق به دست آورد.  

https://goo.gl/g9Wt2B    و www.facebook.com/WomenandShariah

﴿الَر كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ لِتُخْرِجَ النَّاسَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِ رَبِّهِمْ إِلَى صِرَاطِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

[ابراهیم : ۱]

الر، (این) کتابی است که بر تو نازل کردیم، تا مردم را از تاریکی ها(ی شرک و ظلم و جهل)، به سوی روشنایی(ایمان و عدل و آگاهی)، بفرمان پروردگارشان در آوری، بسوی راه الله عزیز و حمید.

داکتر نسرین نواز

رییس بخش زنان دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه