یکشنبه, ۱۵ مُحرم ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۰۷/۲۱م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

  •   مطابق  
تغییر اسد از اول در اولویت های اداره ی امریکا قرار نداشت!
بسم الله الرحمن الرحيم

تغییر اسد از اول در اولویت های اداره ی امریکا قرار نداشت!

(ترجمه)

پایگاه خبری شبکه الجزیره به تاریخ ۳۱ مارچ ۲۰۱۷م خبری را به نشر رسانید که در آن چنین آمده است: «گفت وگوها در مورد برکناری اسد به نقل از "نیکی هالی" نماینده ی امریکا در سازمان ملل متحد طوری است که برکناری اسد در اولویت کشور امریکا نیست.» این درحالی است که"ریکس تیلرسون" وزیر خارجه ی امریکا در انقره چنین اظهار نظر کرد: «جایگاه اسد را مردم سوریه تعیین می کند.» هم چنان شبکه ی الجزیره از دیپلومات امریکایی در سازمان ملل، بیان داشت: «آن چه ما در مورد انتقال اسد از جای به جای دیگر سخن می زنیم "فریب بیش نیست".»

چنان چه منابعی مطبوعاتی از مقر دیپلوماتان امریکایی در نیویارک پنجشنبه گذشته بیان داشتند که این مورد متعلق به تغییر اولویت ها است. به نقل شبکه ی خبری رویترز که درین مورد چنین گفته شده است: «اولویت ما در مورد برکناری اسد با آن چه در اداره ی قبلی ایالات متحده ی امریکا بود، نمی باشد.» نماینده ی امریکا در سازمان ملل می افزاید: «به باور من روسیه در تلاش ایجاد راه حل سیاسی است؛ اما این تغییر و راه حل سیاسی با بقای اسد امکان پذیر است و این مشکل خواهد بود که دوباره به پاسخ به پرسشی؛ آیا اسد باقی خواهد ماند یا نه؟ به گذشته غوطه ور نمی شویم؛ اما این را خواهم گفت که وی(اسد) مانع پیشرفت در سوریه بوده و ایران بزرگ تر از آن، مانع پیشرفت ها در سوریه نیز است. تا جایی که اسد بخاطر عدم دوری از قدرت، دست به استفاده از سلاح های کیمیاوی به ضد مردم اش می زند، آیا چنین کاری مجال این را می گذارد که با آن کار صورت گیرد؟» هم چنان در زمان اداره ی قبلی ریاست جمهوری امریکا، بارک اوباما تاکید بر ضرورت خروج اسد و متصف کردن وی به گونه ی غیر قانونی بر سر قدرت، قبل از این که موقفش عزل شود، بود؛ ولی اداره ی ترامپ از اخراج اسد جلوگیری کرده و تمرکزش را در جهت جنگ علیه تنظیم داعش معطوف ساخته است.

الرایه: گفت وگوهای متناقض از جمله اسالیبی اند که دولت های جهان امروز به هدف کتمان سیاست حقیقی شان به آن باورمند هستند، از این هم پا فراتر گذاشته، دیگران را به خصوص مردم عام را ذلیل می شمارند. حقیقت سیاست امریکا در خصوص آن چه متعلق به انقلاب شام به شکل عام و از آغاز انقلاب به شکل خاص، عبارت است از محافظت بشاراسد؛ زیرا وی یگانه مزدور مخلص و خادم فرمان بردارش است و وی در تلاش آنست که هرچه بیشتر در قدرت باقی بماند تا مادامی که به مصلحت و نفوذ امریکا کدام مشکلی را ایجاد نکند، ورنه به زباله دانی تاریخ پرتاب خواهد شد. چنان چه در حق حسنی مبارک چنین کاری صورت گرفت.

بناً سیاست امریکا از آغاز انقلاب بر اساس اطاله ی عمر نظام بشار بوده تا این که بدیل وی پیدا شده و یا هم انقلاب را به هدف خبیث خود مهار کند. ازین رو جوی های خون را در سوریه جاری کرده و دست به توطیه ها زده است. با آن هم در جریان حمایت سیاسی که از گروه ها داشته، آنان را از خود کرده و از اهداف پاک شان منحرف شان ساخت. چنان چه امریکا ابتدا با ایران و حزب لبنانی آن، سپس با روسیه و نظام بی دین ترکیه وارد سوریه گردید که تمامی آنان، خون اهل سوریه را طبق آجندای امریکا برای ماندن اسد در مسند کرسی و حفظ آن ریختاندند. بناً گفت وگوهای منتاقض حقیقیت آشکار موقف امریکا را بیان می کند که برکناری اسد از روز اول در اولویت های امریکا نبوده و نیز امکان ندارد که مسیر آن را به دست مردم سوریه واگذار کند. در خصوص این موضوع، چنین پرسشی مطرح می شود که امریکا چه وقت به مردم حق انتخاب حاکم شان را داده یا این که آنان حق خود مختارانه داشته باشند؟!

در فرجام این که امریکا از مزدورش در سوریه دست نمی کشد تا مبادا انقلاب رام شده و به سقوط نظام و برپایی خلافت بینجامد؛ اما آنان شکست خورده و ناکام اند؛ زیرا خلافت وعده ای الله سبحانه وتعالی و بشارت رسول الله صلی الله علیه وسلم است که شام ان شاء الله بزودی مرکز دارالاسلام قرار خواهد گرفت. چنان چه رسول گرامی معظم اسلام صلی الله علیه وسلم، آن را برای ما خبر داده است و بینی امریکا خوار و زبون خوهد بود.

 

ابراز نظر نمایید

back to top

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه