- مطابق
حمایت رو بهرشد جهانی برای اعادهی خلافت اسلامی
(ترجمه)
الحمدلله حمایت از تطبیق "اسلام به طور همهجانبه" از طریق ازسرگیری خلافت اسلامی در سراسر جهان رو به افزایش است. این یک نقطۀ مثبت برای ما مسلمان است تا در این ماه رجب -سقوط خلافت اسلامی را از بیشتر از 9 دهه بدینسو- بازتاب داده و مورد توجه عام قرار دهیم.
طی چند دههی گذشته بدینسو، مسلمانان در سراسر جهان به رد نظامهای غربی، که بر آنها تحمیل گردیده اند، برخاسته و درک کرده اند که برای رستگاری حقیقی این دنیا و جهانِ پس از آن، خلافت بر منهج نبوت باید دوباره احیاء گردد. با توجه به این امر، در اینجا گوشهای از آمارهایی را ذکر میکنیم که سطح رو بهرشد گرایش حمایت مسلمانان را برای تأسیس حاکمیت دولت اسلامی نشان میدهد:
(1) مرکز مطالعات استراتیژیک دانشگاه اردن در فبروری 2005م
مرکز مطالعات استراتیژیک دانشگاه اردن، نظرسنجی را تحت عنوان "بازدید خیابانی عرب" نشر نمود که طی آن این مرکز با تعداد زیادی از نمونههای جمعیت؛ از جمله: نمایندهی ملی، دانشجویان دانشگاه، نخبگان رسانهها و نخبگان تجاری در مصر، اردن، سوریه، فلسطین و لبنان دیدار و گفتگو نموده است. نتیجهی این گزارش دقیقاً همانند مصاحبههای بود که در بین ماههای مارچ و جون سال 2004م صورت گرفته بود. در این گزارش آمده است که اکثریت پاسخ دهندگان در تمام نقاط مصر، اردن، فلسطین، سوریه و لبنان با اکثریت قاطع مردم و نیز در برخی از کشورهای دیگر خواهان این هستند که تنها شریعت اسلامی باید منبع قانونگذاری باشد. همچنان، این گزارش نشان داد: اعراب معتقد اند که ارزشهای اجتماعی آنها در تناقض کامل با ارزشهای غربی قرار دارد و اینکه آنها ارزشهای غربی را ترکیبی از لیبرالیزم، آزادی فردی و دموکراسی و همچنان کوهی از مشکلات اجتماعی در حال رشد در سطوح مختلف میبینند.
(2) برنامهای در نگرش سیاستهای بینالمللی، دانشگاه مریلند در اپریل 2007م
گزارش دانشگاه مریلند تحت عنوان "دیدگاه کلی مسلمانان در مورد سیاست امریکا" حمایت گستردهی مسلمانان را از تأسیس دولت اسلامی و نفرت آنان را از ارزشهای غربی نشان میدهد. در این گزارش آمده است که بیشتر پاسخ دهندهگان، از نفوذ حاکمیت اسلامی در سرزمینهایشان حمایت قاطع میکنند... اکثریت بزرگ از جمعیتها در بسیاری از کشورها خواهان تطبیق شریعت، بدور نگهداشتن ارزشهای غربی و یک پارچگی تمام سرزمینهای اسلامی به یک دولت واحد هستند.
(3) روزنامۀ مستقل
این روزنامه در سال 2015م مقالهای را به نشر رساند، نشان میدهد که کشورهاییکه اسلام از دید قانون محور توجه آنان بود،
بیشترین حمایت را از قانون شریعت برای تبدیل شدن به قانون رسمی کشور داشته اند.
(4) تحقیق مرکز تحقیقاتی پیو "Pew" در 2013م
یافتههای این مرکز نشان میدهد که اکثریت قاطع مردم در بسیاری از سرزمینهای اسلامی از این واقعیت، که شریعت اسلامی باید قانون رسمی سرزمینهایشان قرار گیرد، حمایت کرده اند:
افغانستان 99 درصد
عراق 91 درصد
فلسطین 89 درصد
مالیزیا 86 درصد
نیجری 86 درصد
پاکستان 84 درصد
بنلگهدیش 82 درصد
جیبوتی 82 درصد
اندونیزیا 72 درصد
نایجریا 71 درصد
لینک منبع: (http://www.pewforum.org/2013/04/30/the-worlds-muslims-religion-politics-society-beliefs-about-sharia/)
(5) تحقیق مرکز تحقیقاتی پیو در 2017م
در یک تحقیقیکه توسط مرکز تحقیقاتی پیو در سال 2017م صورت گرفت؛ این مرکز در 39 کشور مختلف، از مسلمانان با توجه به اینکه آیا میخواهند شریعت اسلامی به عنوان قوانین رسمی کشورهایشان قرار گیرد یا خیر، مصاحبه گرفت. نتیجه عیناً مشابه تحقیق سال 2013م چنانچه در فوق نشان داده شد، بود:
افغانستان 99 درصد
عراق 91 درصد
پاکستان 84 درصد
لینک منبع: ( http://www.example.com)
نویسنده: فاطمه مصعب
برای دفتر مطبوعاتی مرکزی حزبالتحریر