- مطابق
تبنی پروژۀ احیای خلافت و ادعای علنی آن؛ از نخستین گامهای نصرت به شمار میروند!
(ترجمه)
تلاش برای بدست آوردن کامیابی(نصرت) بر اساس اصولی استوار است که شریعت آن را واضح و طریقهاش را مشخص ساخته است. بر آنانیکه در تلاش راه سعادت و شگوفایی دولت اسلامی برای امت مسلمه هستند و آنانیکه میخواهند نصرت الله سبحانهوتعالی را بدست بیاورند، باید این طریقه را تعقیب کنند، بدون آنکه یک وجب هم از آن منحرف شوند. ما باید اطمینان داشته باشیم که تمام مسلمانان مشتاق دیدار آن روز عظیم و پرشکو هستند؛ روزیکه مؤمنین از نصرت الله سبحانهوتعالی خوشحال خواهند شد.
حال آنکه اکثریت مردم برای اقامۀ خلافت اسلامی طبق طریقۀ شرعی فعالیت نمیکنند، که اسلام آن را منحیث قضیۀ حیاتی برای امت تشریح نموده است. بدین لحاظ، با انهدام خلافت؛ سپریکه ما را محافظت میکرد، درهم شکست. بنابر این، عزت و شرف ما مورد تجاوز قرار گرفت، خون ما ریخته شد، ثروت ما به غارت رفت و ما در هرگوشهای این دنیا منزوی و مورد تبعید قرار گرفتیم. با انهدام خلافت، اسلام از صحنۀ عملی و اجرایی ناپدید شد؛ بنایر این، احکاماش قطع و معلق ماند و افکار آن مورد هدف قرار گرفت. در نتیجه اسلام تنها به مسجد خلاصه شد و به قوانین زندهگی فردی تبدیل شد. حال آنکه حکم دعوت و فعالیت برای تأسیس خلافت اسلامی بر وفق طریقۀ شرعی، که از جانب رب ما نازل و توسط پیامبر صلی الله علیه وسلم به پیش برده شد، از جملۀ ام الفرایض میباشد.
به تمام مسلمانان لازم است تا اقامۀ مجدد خلافت را یک امر واجب به خود دانسته و آن را قضیۀ سرنوشتساز مرگ و زندهگی خود محسوب بدارند. با اینحال، دین دوباره بر تطبیق عملی در صحنۀ زندهگی بازگشت خواهد کرد و امت اسلامی عزت خود را و آنچه که الله سبحانهوتعالی به آنان عطاء کرده، حاصل میکنند و آنان از جملۀ "خير أمة أخرجت للناس" یعنی "بهترین امت برای مردم محسوب خواهند شد". نه تنها این کفایت میکند، بلکه بر تمام مسلمانان لازم است تا برای اقامۀ مجدد دولت اسلامی ثانی فعالیت کنند؛ آنان باید طریقۀ تنظیم دعوت خود را اقتباس از منهجی نمایند که ناشی از منهج و روش رسول الله صلی الله علیه وسلم در مدینۀ منوره در جهت ایجاد دولت اسلامی(خلافت) بود. الله سبحانه وتعالی میفرماید:
﴿قُلْ هَذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ عَلَى بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي وَسُبْحَانَ اللَّهِ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ﴾
[یوسف: ۱۰۸]
ترجمه: بگو، این راه من است كه من(مردمان را) با آگاهی و بینش به سوی الله(سبحانهوتعالی) میخوانم و پيروان من هم(چنین میباشند، و الله(سبحانهوتعالی) را منزه(از انباز و نقص و دیگر ناشایست) میدانم و من از زمرۀ مشركان نمیباشم(و كسی و چیزی را شریک الله سبحانه وتعالی قرار نمیدهم).
این آیات از جانب پروردگار یکتا بر پیامبرش محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلم و بر آنانیکه از سنت او پیروی میکنند، خطاب شده است که آنها باید یک طریقۀ مشخص را تعقیب کنند و بر اساس یک طریقۀ مشخص و مستقیم پیش بروند و دعوت آنان در راه الله سبحانهوتعالی با بصیرت روشن و آشکار باشد. یعنی دعوتشان باید عاری از هرگونه ابهام و اغماض، همچو آفتاب درخشان باشد. جنگ میان حق و باطل، میان کفر و اردوی آن و میان ایمان و اردوی آن، یک جنگ ازلی است و آنچه که بر مسلمانان واقع میشود، به خصوص در سرزمین شام، دلیل واضع بر این جنگی است که تا روز قیامت ادامه خواهد داشت. کشورهای کفری و دولتهای توطئهآمیزش با تمام قدرت، توان و وسایل جنگیشان باهم جمع شدند تا انقلابیونی را از بین ببرند که شعار اسلام در آسمان بلند نموده اند و قربانیهای بزرگی را در راه الله سبحانهوتعالی برای ریشهکن کردن رژیم خائن و جنایتکار و غلامان غرب کافر متحمل شده اند.
در این مبارزه تنها این کافی نیست که خلافت را صرف در قلوب مان دوست داشته باشیم و نصرت دین الله سبحانهوتعالی را تنها در شعار پیاده کنیم؛ بلکه ما باید در این راه گام برداریم و کمر همت بسته کنیم؛ همانگونه که رب تعالی این امر را در کتاب خود واضح، آشکار و صراحتاً بیان نموده و یقیناً باید این طریقۀ پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم را تعقیب کنیم، آنگاه که از جانب پروردگارش خطاب شد که در میان قومش چنین دعوت کند و او جناب اطاعت نمود. الله سبحانه وتعالی میفرماید:
﴿فَاصْدَعْ بِمَا تُؤْمَرُ وَأَعْرِضْ عَنِ الْمُشْرِكِينَ﴾
[حجر: ۹۴]
ترجمه: پس آشكارا بیان كن آنچه را كه بدان فرمان داده میشوی(كه دعوت حق است) و به مشركان اعتناء مكن(كه چه میگویند و چه میكنند).
بنابر این، درود بر روان پاک رسول الله صلی الله علیه وسلم که دعوت خود را با چالشهای سخت عملاً حمل میکرد؛ او و اصحاب مؤمنیکه همرایش بودند، علیالرغم جبریت و ظلم و ستم قریش در گفتن حرف حق همیشه صادق بودند و از هیچکسی هراس نداشتند. این پاسخ کوبندۀ قرآنی بر کسانی است که میخواهند راز پروژهای را پنهان کنند که تحت حاکمیت غرب کافر است و نمیخواهند آن را برملا کنند. یقین داشته باشید که غرب از شما خوشنود نخواهد شد؛ مگر تا هنگامیکه از دین آنان پیروی کنید. الله سبحانهوتعالی میفرماید:
﴿وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ﴾
[بقره: ۱۲۰]
ترجمه: يهوديان و مسيحيان هرگز از تو خوشنود نخواهند شد؛ مگر اينكه از دین تحريف شده و خواستهای نادرست آنها پيروی كنی. بگو! تنها هدايت الهی، هدايت است و اگر از خواستها و آرزوهای آنها پيروی كنی، بعد از آن كه علم و آگاهی يافتی، هيچ سرپرست و ياوری از جانب الله(سبحانه وتعالی) برای تو نخواهد بود!
اگرچه، تبنی پروژۀ احیای خلافت شرط نصرت است، ادعای آن بخشی از این طریقه محسوب میشود و یکی از ضروریات این امر است. این یگانی راه حصول دوباره عزت و نصرت و حاکمیت است و این دعوت چیزی است که بر فرزندان امت حکمتاش را آشکار ساخته و آنان را وادار ساخته تا در روشنایی ایمان این راه را تعقیب کنند و برای این قضیۀ حیاتی فعالیت کنند تا بر یک دولت مقتدر برسند که سرانجام پروژۀ غرب کافر شکست خواهد خورد و قوانین کثیف و نظام فاسدش سقوط خواهد کرد و این چیزیست که دشمنان ما از آن ترس و هراس دارند. بناءً به منظور شکستن مسیر باطل مترددین بیجرئت و بیغیرت که همواره بخاطر ترس از ظالمان حق را میپوشانند و ظلم و ستم آنان را نادیده میگیرند، رسول الله صلی الله علیه و سلم میفرماید:
«لا يَمْنَعَنَّ أَحَدَكُمْ رَهْبَةُ النَّاسِ أَنْ يَقُولَ بِحَقٍّ إِذَا رَآهُ، أَوْ يُذَكِّرَ بِعَظِيمٍ، فَإِنَّهُ لا يُقَرِّبُ مِنْ أَجَلٍ، وَلا يُبَاعِدُ مِنْ رِزْقٍ أَنْ يَقُولَ بِحَقٍّ أَوْ يُذَكِّرَ بِعَظِيمٍ»
(رواه احمد)
ترجمه: مبادا بیم از مردم، فردی از شما را با دیدن و مشاهدۀ حق از گفتن آن باز دارد؛ زیرا گفتن حق یا یادآوری امری بزرگ، نه
مرگ را و نه رزق را دور سازد.
ای مسلمانان صابر در سرزمین شام! غم و اندوه طولانی شد؛ پریشانی شدت یافت و قیمت این دشمنی بسیار گران تمام شد. شما شاهد لشکری از دشمنان در چهار اطراف مان بوده اید و هر آن کسیکه ادعای دوستی با ما را نموده ترک کردیم. ما جز الله سبحانهوتعالی هیچ محافظی نداریم و الله سبحانهوتعالی وعدۀ نصرت و حاکمیت را برای بندگان مؤمنش، که به رشتۀ ناگسستنی(اسلام) چنگ میزنند و راه و طریقۀ رسول الله صلی الله علیه وسلم و اصحاب با وفایش را دنبال میکنند، داده است.
بنابر این، ای مردمان مخلص و صادق! بیایید تا با هم و با پروردگار هم عهد و پیمان نماییم که از دین الله سبحانهوتعالی حمایت میکنیم؛ دین مان را علناً اظهار میکنیم و پروژۀ مان را-که "پروژه خلافت راشدۀ ثانی برمنهج نبوت" است- اعلان نموده و بخاطر رضایت الله سبحانهوتعالی از ملامت هر ملامتگری نمیهراسیم. دست به دست دعوتگران مخلص و صادق هیم که برای تأسیس خلافت با خود عهد بستند تا نصرت الله سبحانهوتعالی را در دنیا و آخرت بدست بیاورند. در نهایت شاهد قوانین الله سبحانهوتعالی باشیم و تنها بیرق رسول الله صلی الله علیه وسلم را در اهتزاز در بیاوریم و تنها این همین امر شکوهمند و رستگاری و شفای کامل برای قلوب آسیب دیده ماست. این امر نه خیال است و نه هم توهم، بلکه بشارتی است که از جانب پیامبر امین صلی الله علیه و آله وسلم و وعدۀ حقیقی رب العزيز الحكيم است. الله سبحانه وتعالی میفرماید:
﴿وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ﴾
[نور: ۵۵]
ترجمه: الله(سبحانهوتعالی) بهکسانی از شما که ایمان آوردند و کارهای شایسته انجام دادند، وعده دادهاست که قطعاً آنها را در زمین جانشین(حکمران) خواهد کرد؛ همانگونه کسانی را که پیش از آنها بودند، جانشین(حکمران) ساخت و دینشان را که برای آنها پسندیدهاست، برای آنها استوار(پا برجا) خواهد سازد و یقیناً(خوف) و ترسشان را بهآرامش و امنیت مبدل میکند، تنها مرا پرستش میکنند و چیزی را با من شریک نمیسازند و کسانیکه بعد از این کافر شوند، اینان اند که فاسق اند.
حزب التحریر-ولایه سوریه